کربوکسی تراپی شکم

چربی‌های شکمی حتی بعد از گذراندن دوره رژیم‌های حرفه‌ای و سخت و ورزش‌های سنگین همچنان میهمانان ناخوانده بدن ما هستند. کربوکسی تراپی شکم راهی معجزه آسا است که به ما کمک می‌کند قدمی محکم به سوی سلامت و زیبایی بدن خود برداریم.

طبق مطالعاتی که توسط northwester medicine انجام شده، کربوکسی تراپی شکم می‌تواند چربی‌های اطراف معده را کاهش دهد. هرچند که این تغییرات نمی‌توانند حجم بسیار زیادی از چربی را از بین ببرند اما بهترین روش برای نابودی چربی‌های سمج باقی‌مانده پس از رژیم و ورزش است.

کربوکسی تراپی یک روش غیرتهاجمی برای لاغری است که بدون ایجاد هیچگونه زخم و اثری روی پوست می‌تواند باعث سرعت گرفتن روند چربی سوزی شود. زمانی که گاز کربن دی اکسید به چربی‌های ذخیره شده در بدن تزریق می‌شود با ایجاد یک واکنش شیمیایی به اسید کربنیک تبدیل می‌شود.

اسید کربنیک ترکیبی حاوی کربن است که به‌وسیله واکنش با چربی‌ها باعث تغییر فرم آن‌ها شده، آن‌ها را حل کرده و در نهایت آزاد خواهد کرد. کربوکسی تراپی شکم همچنین باعث افزایش متابولیسم و گردش خون در ناحیه تزریق نیز می‌شود و میزان دفع چربی در این ناحیه از بدن را افزایش خواهد داد.

مراحل کربوکسی تراپی شکم

برای شروع مراحل انجام کربوکسی تراپی، اولین قدم مراجعه به دکتر معتبر پوست و مو و یا زیبایی است. پزشک با بررسی نقاط مورد نظر شما برای انجام کربوکسی تراپی میزان گاز کربن دی اکسید مورد نیاز برای تزریق را مشخص می‌کند. پس معاینه اولیه، چند جلسه درمانی است که حدودا مابین ۱۰_۱۵ دقیقه طول می‌کشد.

در جلسات کربوکسی تراپی شکم گاز کربن دی اکسید با سوزن کالیبر در ناحیه موردنظر تزریق خواهد شد و واکنش‌ها برای از بین بردن چربی آغاز خواهند شد. این روند ساده کاملا بدون درد خواهد بود و حتی نیاز به استراحت و دوران نقاهت خاصی نیز نخواهد داشت.

کربوکسی تراپی شکم نیاز به جلسات درمانی لااقل شش ماهه دارد. در طول روند درمان متقاضی برای انجام کربوکسی تراپی شکم باید تحت نظر پزشک قرار بگیرد. برخی کربوکسی تراپی را برای جوان‌سازی پوست در نواحی مختلف انجام می‌دهند. این روش همچنین باعث افزایش متابولیسم و جریان خون باعث زیبایی و جوان‌سازی پوست نیز می‌شود.

نکات کروکسی تراپی شکم

نکات کلیدی بعد از کربوکسی تراپی شکم

بعد از انجام هر جلسه کربوکسی تراپی شکم افراد باید تا بیست و چهار ساعت پس از انجام بعضی فعالیت‌ها خودداری کنند، مانند:

  • تماس ندادن ناحیه شکم با آب سرد
  • دوش گرفتن
  • شنا
  • تماس مستقیم با آفتاب
  • برنزه کردن
  • عدم انجام ورزش‌ها و فعالیت‌های سنگین

ایجاد و افزایش چربی شکم به عوامل مختلفی بستگی دارد که از اصلی‌ترین آن‌ها می‌توان به افزایش سن، جنسیت و نوع خورد و خوراک اشاره کرد. از دیگر مواردی که ممکن است موجب به‌ وجود آمدن چربی‌های شکمی بشوند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • شیوه زندگی

شیوه زندگی انسان‌ها هر روز بیشتر به سمت کم‌تحرکی می‌رود و این سبک زندگی نشسته و ساکن از مهم‌ترین عواملی است که باعث افزایش وزن و به خصوص چربی‌های مضر شکمی می‌شود. از طرف دیگر افزایش زمان کار و وقت نداشتن برای انجام ورزش‌ها روزانه نیز این روند را تشدید می‌کنند.

  • پرخوری

خوردن غذای بیش از حد نیاز بدن از دیگر دلایل به‌وجود آمدن اضافه وزن و چاقی است. پرخوری می‌تواند عامل عصبی نیز داشته باشد که برای تشخیص آن باید حتما به پزشک متخصص مراجعه شود و تحت درمان قرار گرفت. ورزش نکردن و نداشتن تغذیه سالم و درست نیز از عواملی هستند که اثر پرخوری را در افراد افزایش می‌دهند و باعث بروز چربی‌های شکمی می‌شوند.

  • تایم خوردن غذا

زمانی که دیر شام می‌خورید و به تختخواب می‌روید متابولیسم بدن شما برای سوزاندن میزان معینی از کالری دریافتی به‌درستی عمل نمی‌کند. این انرژی اضافی در بدن شما به شکل چربی ذخیره می‌شود. این انباشت چربی نیز بیشتر در ناحیه شکم و پهلوها دیده می‌شود.  همچنین خوردن غذا و خوابیدن با شکم پر، خطر ابتلا به انواع بیماری‌ها مانند رفلاکس اسید معده و سو هاضمه را نیز افزایش می‌دهد.

  • ژنتیک

ژنتیک در نحوه توزیع و جاگیری چربی در بدن شما نقش به سزایی دارد. این عامل از سخت‌ترین عوامل برای رفع است اما با رژیم غذایی صحیح و ورزش‌کردن به‌ صورت مرتب می‌توانید از آن جلوگیری کنید.

  • افزایش سن

با افزایش سن و شروع دوران پیری بدن به طور طبیعی شروع به از دست‌دادن بافت عضلانی خود می‌کند و کالری به‌صورت بیش از حد به‌راحتی در بدن و به‌خصوص نواحی شکمی شروع به انباشته شدن می‌کند.

مزایا و عوارض کربوکسی تراپی شکم

با پیشرفت علم بسیاری از روش‌های درمانی ایمن شده‌اند و دیگر عوارضی برای درمان شوندگان ندارند. کربوکسی تراپی شکم از جمله این روش‌های درمانی است که حالا ایمن شده و امتحان خود را پس داده است. این روش نیازی به بیهوشی، بستری شدن و دوران نقاهت ندارد. 

کربوکسی تراپی شکم نسبت به سایر روش‌ها بسیار کم‌هزینه‌تر است. این روش به سلولیت پوست نیز کمک می‌کند و همچنین برای کلیه رنگ پوست‌های متفاوت نیز قابل اجرا است. پس از انجام کربوکسی تراپی شکم ممکن است در نواحی تزریق احساس خاصی وجود داشته باشد و یا کمی قرمز شود که کاملا طبیعی است.

هزینه کربوکسی تراپی شکم

بسیاری از افراد به دنبال این پرسش هستند که هزینه کربوکسی تراپی شکم چقدر است؟ پاسخ به این سوال را تنها می‌توان از پزشکان انتظار داشت که پس از بررسی تمام جوانب و معاینه شما به‌ صورت حضوری و تعیین میزان گاز کربن دی اکسید مورد نظر و همچنین تعداد جلسات لازم اعلام می‌گردد.

این هزینه با توجه‌ به نوع پزشک و تبحر ایشان و همچنین لوازم و تجهیزاتی که در مرکز به کار می‌روند نیز قابل تغییر خواهد بود. میزان چربی و تعداد نواحی مورد نیاز برای انجام کربوکسی تراپی شکم نیز در افزایش و یا کاهش این هزینه از مواردی هستند که نباید آن‌ها را فراموش کرد.

سخن نهایی

در انتها باید گفت که اگر چه کربوکسی تراپی شکم فرایندی بدون ریسک بوده که بدون عوارض است اما باید توسط پزشکان با توانایی و دانش بالا در مراکز استاندارد انجام شود. همچنین رعایت مواردی که در مقاله ذکر شدند پس از انجام کربوکسی تراپی ضامن کارساز بودن این روش و همچنین زیبایی و سلامت شما هستند. شما می‌توانید در مورد این موضوع یا هر موضوعی در زمینه درمان، سلامت و زیبایی، دیگر مقالات ویکی درمان را مطالعه کنید. همچنین اگر سوالی در این زمینه دارید، با ما در میان بگذارید.

سوالات متداول در خصوص کربوکسی تراپی شکم

کربوکسی تراپی برای ترک های شکمی و پاها چگونه اثر می‌گذارد؟

کربوکسی تراپی با کمک ب پوست برای ایجاد کلاژن جدید، کمک می‌کند و ظاهر آن را بهبود می‌بخشد.

آیا کربوکسی تراپی شکم دردناک است؟

اکثر بیماران، این روش درمانی را بدون درد می‌دانند. با این حال پزشکان برای جلوگیری از بروز درد از کرم بی حس کننده استفاده می‌کنند.

مراقبت‌های بعد از کربوکسی تراپی پیست؟

مراقبت‌های مخصوصی وجود دارد که باید بعد از کربوکسی تراپی رعایت شود . به عنوان مثال شما باید از انجام ورزش های شدید تا ۲۴ ساعت بعد از تزریق خودداری کنید.

هزینه کربوکسی تراپی شکم چقدر است؟

هزینه کربوکسی تراپی باتوجه به دستمزد پزشک، جلسات مورد نیاز برای درمان و هزینه داروها تعیین می‌شود.

۴.۵/۵ - (۴ امتیاز)

۴ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.