مادر و کودک
مباحث مختلف و مشکلات زیادی در خصوص دوران بارداری، شیردهی، مادر و کودک وجود دارد که مادران علاقه دارند که نسبت به آنها آگاهی داشته باشند. به این منظور که اگر دچار آن مشکلات بودند یا در آینده شدند، برای حل آنها اقداماتی انجام دهند. در این دستهبندی در ویکی درمان به عنوان رسانهای جامع و کامل مرتبط با مسائل پزشکی و زیبایی، موضوعات گوناگونی را در رابطه با اتفاقاتی که در دوران بارداری یا پس و پیش از آن برای مادر یا فرزندش رخ میدهد؛ ارائه دادهایم و روشهای حل این اختلالات که گاهی ممکن است منجر به ناراحتی شما و فرزندتان یا حتی مشکلات بزرگتر شود، بررسی کردهایم.
از این رو اگر قصد فرزند آوری دارید، دوران بارداری را سپری میکنید، در دوران شیردهی هستید یا پس از آن، پیشنهاد میشود مطالبی که در این دستهبندی وجود دارد را مطالعه کنید تا درباره واکنشهای گوناگون بدن در این دروانها، علائم خطرناک که ممکن است آسیب رسان باشند و روشهای حل مشکلات رایجی که در این قسمت از زندگی برایتان پیش میآید، آگاهی خود را افزایش دهید.
علاوه بر این مواردی که تا اینجا ذکر شد، شما میتوانید در رابطه با دستگاه تناسلی بانوان، واکنشهای هورمونی، مشکلات جسمی در کودکان، مواد غذایی و ویتامینهای مناسب آنها، اختلالات رفتاری کودکان و حل آنها و… اطلاعات زیادی کسب کنید.
-
آیا لیزر مو زائد در شیردهی ضرر دارد؟
موهای زائد همیشه و از بین بردن آن یکی از دغدغه های فکری خانم ها بوده است. لیزر مو زائد در شیردهی سوالی است که مادران همیشه دارند. آیا لیزر مو زائد در شیردهی امکان پذیر است؟ آیا تاثیر لیزر مو زائد در شیردهی کم است؟ این ها سوال هایی…
بیشتر بخوانید » -
دلایل عرق کردن نوزاد در خواب
خواب آرام کودک برای سلامتی آن ضروری است. کودک هرچقدر هم که خسته باشد، اگر خوب بخوابد، سرحال و سالم میماند؛ اما یک نگرانی که اغلب مادران با آن دستوپنجه نرم میکنند، عرق کردن نوزاد در خواب است. اغلب مادران نمیدانند علت عرق کردن نوزاد در خواب چیست و به…
بیشتر بخوانید » -
نوزاد نارس (بررسی علل و شرایط مراقبت از آنها)
نوزاد نارس حاصل زایمان زود هنگام مادر به دلیل شرایط نامساعد جسمی و محیطی است که مادر در آن قرار گرفته است. در بسیاری از کشورها میزان تولد زودرس بین دهه ۱۹۹۰ و سالهای ۲۰۱۰ درحال افزایش بوده است. نوزاد نارس به علت عدم تکامل قسمتهای مختلف بدن، توانایی آن…
بیشتر بخوانید » -
دانستنی های فتق ناف در بارداری
بیرون زدن ناف در زنان در دوران بارداری، یک پدیده رایج است. اما گاهی اوقات این بیرون آمدن از ناف در دوران بارداری یا بعد از زایمان میتواند نشاندهنده فتق باشد که ما آن را به نام فتق ناف در بارداری میشناسیم. اگر مادران باردار بالقوه دچار فتق شده باشند،…
بیشتر بخوانید » -
عفونت لوزه در کودکان: علائم، دلایل و راههای درمان
عفونت لوزه در کودکان با نام علمی تونسیلیت در سنین ۵ تا ۱۵ سالگی شایع است. عفونت یا التهاب لوزه در کودکان میتواند ویروسی یا باکتریایی باشد؛ بنابراین باید با دقت در مشاهده علائم، دلایل اصلی را تشخیص داد و درمان متناسب را به کاربست. در ادامه مطلب از ویکی…
بیشتر بخوانید » -
همه چیز در مورد آمنیوسنتز
آمنیوسنتز یک روش پزشکی است که برای تهیه نمونه مایع آمنیوتیک نیاز به سوراخ کردن کیسه آمنیوتیک، جایی که جنین در آن قرار دارد، با استفاده از سوزنی که از دیواره شکم میگذرد تا زمانی که به رحم برسد، میباشد. مسیر و حرکات سوزن توسط دستگاه سونوگرافی هدایت میشود تا…
بیشتر بخوانید » -
آلرژی در کودکان چیست و چه موقع اتفاق میوفتد ؟
سیستم ایمنی بدن انسان به گونه ای است که در صورت بوجود آمدن آسیب های خارجی، از بدن محافظت می کند. برای مثال در صورتی بدن انسان در معرض ویروس و یا باکتری قرار بگیرد ، سیستم ایمنی با آنتی بادی و گلبول های سفید ایجاد شده، باعث از بین…
بیشتر بخوانید » -
مشکلات تک فرزندی برای والدین و فرزندان چیست؟!
با توجه به شرایط اقتصادی و تغییر در سبک زندگیها، شاغل شدن خانمها برای کمک به اقتصاد خانواده، ترس از مسئولیت پذیری بیشتر و کوچک شدن خانه افراد جامعه بسیاری از زوجین تمایلی به فرزندآوری ندارند و یا در نهایت به داشتن یک فرزند بسنده میکنند. اما تک فرزندی دارای…
بیشتر بخوانید » -
کیستیک هیگروما چیست؟
کیستیک هیگروما که لنفانژیوم کیستیک نیز نامیده میشود، وضعیتی است که با تشکیل یک تومور خوشخیم در نقاطی مانند گردن، زیر بغل یا صورت مشخص میشود و به دلیل ناهنجاری نادر سیستم لنفاوی که مسئول تولید تومور است، رخ میدهد. این ناهنجاری بیشتر در نوزادان و در دوران بارداری یا…
بیشتر بخوانید » -
آنچه باید درباره اختلال مکیدن انگشت در کودکان بدانید!
مکیدن انگشت در کودکان یا پستانک به وسیله کودکان، امری عادی و متداول بوده و در میان کودکان بسیار طبیعی است. این عادت رایج، در بسیاری از کودکان در سنین اولیه تا اواخر چهار سالگی ادامه دارد. زمانی که کودکان به سنین ۶ تا ۷ سالگی میرسند و شروع به…
بیشتر بخوانید »