افرادی که بانک موی ضعیفی دارند، به دنبال کاشت مو از نواحی مختلف در بدن هستند. کاشت مو به روش BHT یکی از تکنیکهای پیشرفته کاشت مو است که در آن موهای اهدایی از مناطق دیگری از بدن انتخاب میشوند. در این روش، موها معمولاً از مناطقی مثل پشت سر و کنار گوش استخراج میشوند. در ادامه همراه ویکی درمان باشید تا به این سوال که آیا امکان کاشت مو از ناحیه تناسلی وجود دارد یا خیر، پاسخ دهیم.
با استفاده از کاشت مو به روش bht ، میتوان تعداد بیشتری از گرافتها را در منطقه موی سر بازسازی کرد و به افرادی که موهای کافی برای کاشت موهای سر ندارند، کمک کرد؛ همچنین انتخاب مناسب مناطق برای برداشت موهای اهدایی و تجربه پزشک کاشت مو در این روش بسیار مهم است تا نتیجه نهایی به نحو احسن و بدون مشکل پیش رود.
آیا میتوان از ناحیه تناسلی برای کاشت مو استفاده کرد؟
در ابتدا باید بگوییم که در روش Body hair transplant از متد پیوند مو از دیگر نواحی بدن استفاده میشود؛ اما در پاسخ به این سوال که آیا کاشت مو از ناحیه تناسلی امکانپذیر است یا نه، باید گفت که موهایی که در این ناحیه قرار گرفته است برای کاشت مو مناسب نیستند. در واقعیت، موهایی که از ناحیه بانک مو برای انجام عمل کاشت مو استفاده میشوند، باید کاملاً مقاوم و ضخیم باشند.
این ویژگیهای اساسی است که به کاشت موی موفق کمک میکند. موهای ناحیه تناسلی عمدتاً این ویژگیها را ندارند؛ بنابراین به عنوان منبع موهای اهدایی برای کاشت موهای سر مناسب نیستند. البته، میتوان از موهای برخی دیگر از نقاط بدن برای انجام عمل کاشت مو استفاده کرد؛ اما این موها نیز باید دارای ویژگیهای مشابه با موی سر باشند تا به نتایج موفقیتآمیزی منجر شوند.
چرا کاشت مو از ناحیه تناسلی امکان پذیر نیست؟
همانطور که گفته شد، کاشت مو از ناحیه تناسلی اصلا مناسب نیست؛ زیرا از مقاومت و دوام کافی برخوردار نیستند. همچنین، تراکم موها در این ناحیه بسیار ضعیف است. البته کاشت مو از ناحیه تناسلی برای بخشهایی از بدن که نیاز به کاشت مو داشته است هم، با نتایج مثبت همراه نبوده است. به منظور کاشت مو از بدن، باید از موهای نواحی دیگری مانند سینه، کنار گوش و غیره، که ضخامت بیشتری دارند، استفاده کرد.
سایت معتبر cosmedica به کاشت مو از ناحیه تناسلی و دیگر مناطق بدن پرداخته است و امکان کاشت مو از ناحیه تناسلی را رد کرده است. برای اطلاعات بیشتر میتوانید به این سایت مراجعه فرمایید.
Arm and leg hair, pubic hair, underarm and abdominal hair are not suitable for hair transplantation. They are too soft and curly and would not fit into the overall picture.
کاشت مو BHT برای چه کسانی مناسب است؟
همانطور که گفته شد که کاشت مو از ناحیه تناسلی امکانپذیر نیست و باید از نواحی دیگر برای کاشت مو استفاده کرد. به طور کلی، استفاده از موهای بدن برای انجام عمل کاشت مو دامنهی محدودتری نسبت به موهای سر دارد و در موارد خاصی مورد استفاده قرار میگیرد. این نوع کاشت مو به عنوان یک روش تکمیلی مورد استفاده قرار میگیرد، مخصوصاً در مواردی که بانک موی اصلی در ناحیه سر به مقدار کافی برای کاشت مو وجود نداشته باشد.
از موهای بعضی بخش های بدن، به خصوص موهایی که دارای ویژگیهای مشابه با موهای سر هستند، برای تقویت گرافتهای برداشت شده از بانک موی اصلی استفاده میشود. در ادامه به کاندیدهای مناسب برای کاشت مو به روش BHT میپردازیم:
مطلب پیشنهادی: کاشت مو با بانک موی ضعیف
- افرادی که به دلایلی مانند سوختگی یا سایر آسیبها، بخشی از بانک مو را در ناحیه سر خود از دست دادهاند.
- افرادی که به دلیل ریزش مو، بانک موی کافی در ناحیه سر و اطراف گوشها را ندارند. در این مورد، کاشت مو به عنوان یک راهکار برای افزایش تراکم موها در مناطقی که نیاز به آن دارند، مورد استفاده قرار میگیرد.
- کسانی که در گذشته شیمی درمانی انجام دادهاند.
- کسانی که داروهای خاصی مصرف میکنند که باعث ریزش مو میشود.
- کسانی که به دلایل ژنتیکی موهای خود را از دست دادهاند.
- افرادی که به دلیل ریزش مو، خط پیشانی آنها به شدت عقب رفته است، برای بهبود ظاهر میتوانند اقدام به کاشت مو پیشانی و بازیابی طبیعیتر آن بکنند.
- کسانی که پیش از این، کاشت مو انجام دادهاند و در حال حاضر نیاز به ترمیم کردن موهای کاشته شده خود دارند باید از روش BHT استفاده کنند.
شایان ذکر است افرادی که بانک موی مناسبی در ناحیه سر خود دارند نیز، میتوانند به روش BHT کاشت مو انجام دهند.
مزایا و معایب کاشت مو BHT چیست؟
کاشت مو به روش BHT، باعث شده تا بسیاری از افرادی که از موهای سر خود رضایت نداشتهاند، بتوانند با استفاده از موهای بدن خود این مشکل را حل کنند. این روش بهترین جایگزین برای کاشت مو از ناحیه تناسلی است. مهمترین مزایای کاشت مو به روش BHT عبارتند از:
- عدم ایجاد برش و بخیه در سر.
- کم بودن خونریزی در حین عمل و بعد از آن.
- عدم استفاده از داروهای بیهوشی.
- وجود نداشتن درد در بیماران.
- مشخص نبودن اسکار ناحیه برداشت به این دلیل که منطقه برداشت در بدن است و مانند روشهای دیگر کاشت مو در معرض دید قرار ندارد.
اگرچه این روش کم عارضه است و مزایای زیادی دارد؛ اما معایبی نیز دارد که در ادامه به مهمترین آنها اشاره میکنیم:
- سازگار نبودن موی سر و بدن از نظر حالت و رنگ
- سازگار نبودن از نظر میزان رشد (رشد موهای بدن کمتر از موهای سر است. اگرچه موی بدن بعد از تغییر مکان همخوانی پیدا میکند؛ اما گاهی اوقات برای این موضوع زمان زیادی لازم است.)
- امکان موفقیت کامل در این روش وجود ندارد و ضمانتی برای ریشه زدن تمام گرافتها وجود ندارد.
بهترین نواحی برای کاشت مو به روش BHT
در روش کاشت مو BHT، میتوان از موهای ناحیه ریش و چانه آقایان و همچنین موهای ناحیهی سینه به عنوان منابع موی اهدایی برای انجام عمل کاشت مو استفاده کرد. این نوع موها برای کاشت مو به عنوان یک روش تکمیلی و تقویتی بسیار مناسب هستند. همانطور که اشاره کردیم کاشت مو از ناحیه تناسلی در این روش امکان پذیر نیست.
موهای ناحیه ریش و چانه آقایان به دلیل ضخامت و مقاومت بیشتری که دارند، به طور ویژه، مناسب برای کاشت موهای سر هستند. همچنین، موهای ناحیه سینه نیز به دلیل ویژگیهای طبیعی خود از جمله ضخامت و مقاومت، برای کاشت مو به عنوان یک منبع موی اهدایی مناسب هستند. این موها میتوانند به تقویت گرافتهای کاشتی در ناحیه سر کمک کنند و به نتایج موفقیتآمیز در عمل کاشت مو بیانجامند.
به طور کلی، نمیتوان از موهای بدن برای کاشت مو با تراکم بالا بهره برد. دلیل این مسئله این است که گرافتهایی که از موهای بدن برداشت میشوند، معمولاً دارای سرعت رشد کمتر و ضخامت کمتری نسبت به گرافتهایی هستند که از ناحیه سر برداشت میشوند.
از موهای ناحیه ریش و سینه میتوان به عنوان موهای کمکی برای افزایش تراکم در گرافتهای برداشتشده از ناحیه سر بهره برد. این موها معمولاً دارای ویژگیهایی هستند که میتوانند به کاشت موهای سر کمک کرده و نتایج بهتری ایجاد کنند؛ اما باید دقت داشت که موهای بدن به تنهایی برای کاشت موی سر مناسب نیستند و نمیتوان از آنها به عنوان بانک موی اصلی استفاده کرد.
چه عواملی در هزینه کاشت مو موثر است؟
هزینه کاشت مو به عوامل مختلفی بستگی دارد و در افراد و کلینیکهای مختلف، متفاوت است. در نظر داشته باشید که کاشت مو، یک فرایند حساس است و نیاز به تحقیق زیادی دارد. پس، برای انتخاب کلینیک عجله نکنید و در این راه، سعی کنید از تجربههای دیگران استفاده کنید. مهمترین عوامل تاثیرگذار در هزینه کاشت مو عبارت است از روش کاشت مو، کلینیکهای زیبایی، تخصص و سابقه جراح، حجم موها، بانک مو.
مطلب پیشنهادی: معرفی بهترین کلینیک کاشت مو در تهران
قیمت کاشت مو در ایران چقدر است؟
هزینه کاشت مو در کشورهای مختلف، متفاوت است و میتوان گفت در ایران این هزینهها به نسبت کشورهای اروپایی پایینتر است. یکی از دلایل آن، بالا بودن تعداد متقاضی در ایران است. گفتنی است که کاشت مو در ایران با کیفیت بالایی انجام میشود و افراد زیادی از کشورهای دیگر برای انجام آن به ایران سفر میکنند. بر اساس تعرفه وزارت بهداشت، با توجه به گرافتهای کاشته شده، قیمت کاشت مو مشخص میشود و قیمت کاشت هر تار مو ۱۰۰۰ تومان، تعیین شده است که در اثر عواملی مانند رقابت بین کلینیکها، این قیمت متغیر است. هزینه کاشت مو در ایران، از ۱۰ میلیون تومان شروع میشود.
توصیههای قبل و بعد از کاشت مو BHT چیست؟
کاشت مو نیز مانند روشهای زیبایی دیگر، به مراقبتهایی نیاز دارد که رعایت کردن آنها برای داشتن یک تجربه موفق در زمینه کاشت مو ضروری است. مهمترین این مراقبتها عبارت است از:
- از مصرف سیگار، قلیون و الکل به مدت ۱۰ روز قبل از کاشت مو، خودداری کنید.
- استفاده از داروهایی که باعث کاهش غلظت خون میشوند، مانند آسپرین، ۱۰ روز قبل از آن متوقف شوند.
- اگر داروی خاصی مصرف میکنید، حتما به پزشک خود اطلاع دهید.
- یک روز قبل از کاشت مو، موهای خود را به خوبی بشویید.
- انجام برخی آزمایشات مانند قند خون، ویروس HIV و غیره ضروری است.
کاشت مو به روش BHT، عوارض زیادی ندارد و شما میتوانید به فعالیتهای روزمره خود، مانند قبل ادامه دهید. تنها یکسری موارد جزئی را باید رعایت کنید که در ادامه به آنها میپردازیم:
- از ورزشهای سنگین تا مدتی بعد از کاشت مو خودداری کنید؛ زیرا باعث آسیب رساندن به فولیکول مو میشود.
- در روزهای اول بعد از کاشت مو به دلیل حساس بودن کف سر، تنها از آب برای شستشو استفاده کنید.
- داروهای خود را به موقع و در زمان مقرر مصرف کنید.
چکیده مقاله
در این مقاله سعی کردیم تا اطلاع دقیقی در مورد کاشت مو از ناحیه تناسلی را برای شما عزیزان بیان کنیم. نکته کلی که در این مورد وجود دارد، این است که کاشت مو از بخشهایی به غیر از بانک مو اصلی تنها برای تقویت گرافتها مورد استفاده قرار میگیرد. در مورد کاشت مو از ناحیه تناسلی باید گفت که موهای این قسمت از ضخامت مناسب برخوردار نیستند؛ بنابراین اگر با عنوان کاشت مو از ناحیه تناسلی رو به رو شدید، بدانید که تبلیغی بیش نیست و فریب آن را نخورید.
- چرا التهاب فولیکول مو در ناحیه تناسلی ایجاد میشود؟
فولیکولها منافذ تولیدکننده مو هستند. التهاب فولیکول مو به دلایل مختلفی مانند آسیب، عفونت و تحریک ایجاد میشود و باعث حساس و متورم شدن آن ناحیه میشود. این التهابها معمولا خطرناک نیستند.
- آیا میتوان از ناحیه تناسلی مو کاشت؟
امکان کاشت مو از ناحیه تناسلی به دلیل مقاوم و ضخیم نبودن موها در آن ناحیه امکانپذیر نیست.