قیمت و هزینه ارتودنسی با بیمه

بیمه یکی از مسائل مهم در درمان‌های مختلف مانند ارتودنسی است. استفاده از بیمه در پرداخت هزینه‌ها کمک مناسبی خواهد بود. از آنجایی که ارتودنسی هم یک عمل زبیایی روی دهان و دندان بوده و هم به سلامت آن کمک می‌کند، تحت پوشش بیمه‌های تکمیلی، نیروهای مسلح و غیره است.

لازم به ذکر است، هزینه ارتودنسی با بیمه های ذکر شده تنها در مراکز مربوط به خودشان اعتبار داشته و مورد پوشش قرار می‌گیرد. در نتیجه همیشه قبل از این که اقدامی جهت درمان انجام دهید، ابتدا به این نکته توجه کنید که، آیا مرکز خدمات درمانی‌ای که به آن مراجعه کرده‌اید جزء پوشش‌های بیمه شما هست یا خیر. ما در این مقاله از ویکی درمان قصد بررسی قیمت ارتودنسی با بیمه‌ را داریم. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

هزینه و قیمت ارتودنسی با بیمه نیروهای مسلح

هزینه ارتودنسی با بیمه نیروهای مصلح اغلب در بیمارستان‌های ارتش پرداخته شده و در کلینیک و مطب‌های خصوصی اعتباری ندارد. در صورتی که متخصص ارتودنسی علت انجام این امر از سوی بیمار را از بین بردن ناهنجاری‌های فک و درست کردن ساختار دندان گزارش دهد، این بیمه بخشی از قیمت و هزینه ارتودنسی را در یکی از بیمارستان‌های تحت پوشش ارتش، پرداخت می‌کند.

مقاله پیشنهادی: نخ دندان ارتودنسی

قیمت ارتودنسی با بیمه تامین اجتماعی

در ابتدا باید بگوییم، برای آن که از بیمه خود در مواقعی که نیاز به مراکز خدمات درمانی دارید، استفاده کنید، باید به مراکز تحت پوشش این بیمه مراجعه نمایید. لازم به ذکر است که، از بین چندین هزار مراکز خدمات درمانی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی، تنها تعداد محدودی هزینه ارتودنسی با بیمه را قبول می‌کنند.

هزینه ارتودنسی با بیمه تامین اجتماعی

این مراکز در سه شهر تهران، تبریز و مشهد قرار دارند. برای پرداخت هزینه ارتودنسی با بیمه تامین اجتماعی در تهران باید به بیمارستان میلاد مراجعه کنید. در شهر تبریز بیمارستان‌های استاد عالی نسب و ۲۹ بهمن تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی برای انجام ارتودنسی هستند. در شهر مشهد نیز بیمارستان‌های ۱۷ شهریور، فارابی و پلی کلینیک تخصصی بلال حبشی به پرداخت هزینه خدمات دندان با بیمه تامین اجتماعی می‌پردازند.

بیشتر بدانید: متخصص ارتودنسی

در صورت مراجعه به هر یک از مراکز گفته شده می‌توانید از خدمات زیر بهره مند شوید:

  • رادیوگرافی تک دندان
  • کشیدن دندان
  • جرمگیری دندان
  • پر کردن و ترمیم دندان
  • جراحی دندان نهفته
  • درمان بیماری‌های لثه
  • پروساژ دندان
  • ویزیت دندانپزشکی

نکته: از سال ۱۴۰۰ برای استفاده از بیمه تامین اجتماعی برای هر یک از موارد ذکر شده نیازی به ارائه دفترچه بیمه نبود و تنها با ارائه کارت ملی به یکی از مراکز تحت پوشش این بیمه می‌توانید به درمان خود بپردازید.

در رابطه با هزینه ارتودنسی با بیمه تامین اجتماعی باید بگوییم که، متاسفانه با تغییر مداوم قوانین این بیمه، هزینه‌های خدمات درمانی که جزء عمل‌های زیبایی محسوب می‌شوند، مانند ارتودنسی، تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار ندارند، با اینکه این امر جزء خدمات درمانی بوده و تمام افراد به آن نیاز دارند. اما شما می‌توانید با مراجعه به یکی از مراکز خدمات درمانی تحت پوشش این بیمه، به درمان ارتودنسی توسط متخصصین زبده با پرداخت هزینه، بپردازید.

مقاله پیشنهادی: ارتودنسی ثابت

هزینه ارتودنسی با بیمه تکمیلی

بیمه تکمیلی از سمت شرکت‌های مختلف و به صورت اختیاری و اجباری به کارکنان مراکز خصوصی و دولتی مانند بانک‌ها، نیروهای مسلح و بازنشستگان ارائه می‌شود. افرادی که تحت پوشش این بیمه هستند، می‌توانند از خدمات درمانی آن بهره‌مند شوند.

هزینه ارتودنسی با بیمه تکمیلی

بنابراین، هزینه ارتودنسی با بیمه تکمیلی بدین صورت پرداخت می‌شود که، وضعیت دندان‌ها، روش ارتودنسی و تعرفه درمانی بررسی شده و بخشی از هزینه‌ها یا تمام آن از سوی بیمه پرداخت می‌شود. لازم به ذکر است، این بیمه تنها در مراکز تحت پوشش خود اعتبار دارد.

بیماران تحت پوشش این بیمه می‌توانند قبل از شروع درمان ارتودنسی اطلاعاتی از قبیل نحوه پوشش، میزان مبلغ پرداختی از سوی بیمه، قرارداد و تعرفه‌ها را از کلینیک مورد نظر دریافت کنند. هر کدام از شرکت‌های زیر نظر بیمه تکمیلی، مانند شرکت‌های خصوصی البرز، نوین، آتیه، بیمه آسیا، بیمه دانا و غیره تعرفه ای برای هزینه ای درمان بیماران ارتودنسی دارند. بعضی از آن‌ها بخشی از هزینه و بعضی نیز تمام آن را پرداخت می‌کنند.

هزینه ارتودنسی با بیمه تکمیلی به دو صورت کاهش می‌یابد:

  1. فرد می‌تواند با مراجعه به شرکت‌های بیمه‌ای که با کلینیک‌های ارتودنسی قرارداد دارند، مبلغی را جهت استفاده از خدمات ارتودنسی و دندان پزشکی به صورت ماهانه یا سالانه پرداخت کند، سپس بعد از مراجعه به مرکز درمانی مورد نظر، مستقیما هزینه درمان توسط بیمه کاهش خواهد یافت.
  2. فرد می‌تواند بعد از مراجعه به کلینیک مورد نظر، درمان خود را آغاز کرده، سپس از مرکز درمانی برگه‌ای جهت پرداخت هزینه و ارائه خدمات ارتودنسی دریافت کند و به بیمه خود تحویل داده تا بخشی از هزینه با توجه به تعرفه شرکت مربوطه به فرد پرداخت شود.

سوالات متداول

۲-آیا پرداخت هزینه ارتودنسی به طور اقساطی امکانپذیر است؟

بله بیمار می تواند بخشی از هزینه را در جلسه اول درمان ارتودنسی بپردازد و مابقی را در طی جلسات بعدی و به طور اقساط پرداخت نماید.

هزینه ارتودنسی با بیمه تامین اجتماعی چقدر است؟

متاسفانه این بیمه هزینه اینگونه خدمات را متقبل نمی شود.

۳/۵ - (۲ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.