کاشت نگین دندان چیست؟ و انواع آنها

۰
(۰)

در عصر حاضر تعداد روش های زیبایی بسیار افزایش یافته، و هر شخصی دوست دارد خود را از دیگری متمایز کند. این افراد ضمن اطلاع از خطرات احتمالی، هزینه های زیادی برای این عمل ها میکنند. یکی از این موارد کاشت نگین دندان می باشد، این روش با هزینه کم میتواند زیبایی منحصر به فردی به لبخند شما ببخشد. در این مقاله همراه ویکی درمان باشید تا به بررسی کامل این موضوع بپردازیم!

نگین دندان چیست؟

کاشت نگین دندان

نگین دندان معمولا سنگ یا جواهری است که به منظور زیباتر شدن دندان ها مورد استفاده قرار میگیرد. نگین ها معمولا از جنس برلیان، کریستال، طلا و… هستند که طراحی ریز و براقی دارند. نگین ترجیحا بر روی دندان های جلویی قرار میگیرد و در هنگام لبخند سبب جلب توجه میشود. نگین هایی که از جنس کریستال هستند، دوام بیشتری دارند؛ اما نگین هایی که از جنس برلیان هستند، براق بودن آنها مورد توجه قرار میگیرد. سعی کنید به منظور کاشت نگین حتما به بهترین کلینیک دندانپزشکی در تهران رجوع تا از آسیب های احتمالی پیشگیری کنید.

کاشت نگین دندان چگونه انجام میشود؟

بدین منظور معمولا در قدم اول جرم گیری دندان انجام می شود، سپس جهت چسبندگی بهتر نگین دندان، روی دندان را بوسیله ابزار زبر میکنند یا در مواردی دندان را سوراخ و بعد از آن با استفاده از چسب مخصوص نگین دندان را جایگذاری میکنند که پس از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه پروسه کامل میشود. به دلیل ساییدگی و یا سوراخ شدن دندان خطر از بین رفتن مینای دندان وجود دارد و در نتیجه آن خطر پوسیدگی دندان بیشتر میشود، از طرفی حضور نگین بر روی دندان شما میتواند موجب تجمع باکتری ها شود که برای سلامت دهان شما خطرناک است.

نگین دندان را بر روی کدام دندان ها میتوان نصب کرد؟

این موضوع امری سلیقه ایی است، اما با توجه به آسیب احتمالی چه بر اثر حساسیت دندان به نگین و چه بر اثر کنده شدن نگین که سبب خراب شدن رویه دندان میشود؛ پیشنهاد میشود از نگین دندان بر روی دندان هایی که مشکل ظاهری دارند، استفاده کنید.

ماندگاری نگین دندان چقدر است؟

قبل از هر موردی سعی کنید به منظور کاشت نگین دندان، از یک دندانپزشک خوب کمک بگیرید؛ چرا که در اینصورت مطمئن می شوید از چسب مرغوب و با کیفیتی جهت چسباندن نگین خود استفاده میکنید، این موضوع تاثیر مستقیمی بر روی ماندگاری نگین دارد. نگین ها معمولا بین ۶ الی ۱۲ ماه ماندگاری دارند.

سعی کنید به هیچ عنوان از چسب های بی کیفیت و ماندگاری بالا استفاده نکنید؛ چرا که ضرر آنها خیلی بیشتر از سود آنهاست. برای ماندگاری بیشتر میتوانید سراغ نگین هایی که به صورت دائمی کاشت میشوند بروید در اینصورت درصد افتادن نگین شما به حداقل میرسد.

انواع نگین دندان

کندن نگین از روی دندان

برای این کار نیز باید پیش دندانپزشک بروید چرا که هرگونه اقدام خودسرانه یا غیر حرفه ایی منجر به آسیب زیادی به دندان هایتان میشود. پس از برداشتن نگین دندان شما نیاز به ترمیم دارد که دکتر دندانپزشک شما این عمل را انجام خواهد داد.

در صورتی که به طور اتفاقی نگین شما افتاد، بهترین کار این است که باز هم به پزشک خود مراجعه کنید؛ چرا که سطح دندان شما پس از کنده شدن نگین نیاز به جلا سازی و ترمیم دارد تا چسب باقیمانده به صورت کامل از روی دندان شما پاک شود.

عوارض کاشت نگین دندان چیست؟

از عوارض کاشت نگین میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • آسیب به لثه در اثر سوراخ کردن دندان: برخی افراد نگین را بر روی دندان آسیاب میکارند. در نتیجه انجام این کار و از آنجایی که این دندان‌ها برای جویدن هستند، ممکن است نگین از جای خود خارج شده و باعث گرفتگی راه هوا شود.
  • دندان درد: سعی کنید دندانی که حساس است را، برای اینکار استفاده نکنید.
  • شکستگی دندان: امکان شکستگی دندان و بزرگتر شدن یک شکستگی هنگام فشار دادن نگین بر روی دندان میباشد.
  • آسیب به لب: ممکن است لب شما از داخل مورد ساییدگی و زخم شدن قرار گیرد و در موارد شدیدتر سبب عفونت شود.
  • بوی بد دهان: برخی افراد از بوی بد دهان خود شاکی اند، بدین منظور سعی در استفاده از بهترین مسواک بازار برای رعایت بهداشت دهان خود کنید.

آیا کاشت نگین دندان روشی ایمن است؟

به طور کلی، نگین دندان توسط اکثر دندان‌پزشکان توصیه نمی‌شوند، زیرا این احتمال وجود دارد که از جای خود خارج شده و بلعیده شوند یا به داخل راه هوایی تنفس شوند. علاوه بر این، آنها می توانند مواد غذایی و باکتری ها را به دام بیاندازند، که باعث ایجاد نگرانی در مورد پوسیدگی دندان می شود. با این حال تا زمانی که به درستی از دندان های خود مراقبت می کنید، نباید هیچ نگرانی وجود داشته باشد.

هزینه کاشت نگین دندان چقدر است؟

به طور کلی نمیتوان قیمت دقیقی برای کاشت نگین داد؛ عوامل تاثیرگذار زیادی بر روی هزینه کاشت نگین هستند مانند: روش کاشت، نوع و تعداد نگین، دستمزد دکتر، پورسانت کلینیک.

نکته: توجه کنید که بیمه مبلغی را جهت کاشت نگین تقبل نمیکند!

کاشت نگین دندان

 نتیجه گیری و سوالات

امروزه به دلیل اهمیت روش های زیبایی در جهان تقریبا اکثر مردم در پی منحصر به فردی خود هستند و تلاش میکنند با روش های گوناگون متمایزی خود را نشان دهند. نگین دندان را میتوان تا حدودی روشی ایمن نامید و شما میتوانید از طریق مشاوره با پزشک متخصص اطلاعات مربوط به خودتان را بدست آورید.

انواع نگین دندان چیست؟

نگین ها به دو دسته موقت و دائمی تقسیم میشوند و از جنس طلا، کریستال و برلیان هستند.

عوارض نگین دندان چیست؟

زرد شدن دندان، امکان پوسیدگی دندان، شکستگی دندان و از بین رفتن مینای دندان از عوارض نگین دندان میباشند.

آیا بیمه هزینه کاشت نگین را پرداخت میکند؟

خیر؛ بیمه هیچگونه خدماتی در قبال عمل های زیبایی ندارد، برای اطلاعات بیشتر با بیمه خود تماس بگیرید.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

میانگین رای ۰ / ۵. تعداد رای: ۰

هنوز رای ثبت نشده است.

حمید حیدری

حمید حیدری هستم دانشجوی رشته دندانپزشکی. شما را با جدیدترین مقالات منتشر شده در زمینه بهداشت دهان و دندان، بیمارهای دندان و.. آشنا می کنم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *