تناسب اندام یکی از دغدغههای همه افرادی است، که به ظاهر و زیبایی خود اهمیت میدهند. بعلاوه داشتن تناسب اندام در سلامتی نقش مهمی ایفا میکند. بسیاری از افراد برای داشتن اندامی ایده آل، حاضر به رعایت یک رژیم غذایی خاص به همراه برنامه ورزشی منظم نیستند. برای بسیاری از افراد هم به دلایل مختلف امکان رسیدن به وزن ایده آل از طریق ورزش و رژیم غذایی وجود ندارد.
شاید همین مسئله باعث پیدایش روشهای مختلف پزشکی جهت کاهش چربیهای اضافه بدن شده است. در این میان افرادی که دچار چاقی هستند، همیشه به دنبال راهی مطمئن و کم خطر برای رسیدن به تناسب اندام هستند. یکی از روشهایی که برای رسیدن به تناسب اندام کاربرد دارد؛ پیکر تراشی است.
مطلب پیشنهادی: معرفی بهترین کلینیک لاغری در تهران
در چه شرایطی نیاز به انجام پیکر تراشی است؟
شاید با خودتان بگویید راه دیگری مانند رژیم غذایی و ورزش برای کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام وجود دارد؛ ولی این راه علاوه بر زمانبر بودن، در بسیاری موارد امکان اجرای آن وجود ندارد. در موارد زیر نیاز به انجام پیکرتراشی حس میشود:
- وقتی بیفایده بودن رژیم لاغری و ورزش اثبات شده باشد.
رژیم و ورزش همچنان پرطرفدارترین روشها برای لاغری و از بین بردن چربیهای بدن محسوب میشوند؛ اما برای نتیجه گرفتن از این روشهای آهسته باید بسیار صبور باشید، بعلاوه ورزش و رژیم لاغری همواره موثر نیستند، به خصوص اگر چربی فراوانی در بدنتان انباشته شده باشد. از طرفی ورزش دادن بعضی بخشهای بدن تقریباً غیرممکن است. در نتیجه ورزش همواره کارساز نیست. بنابراین اگر ورزش و رژیم لاغری را امتحان کردهاید، اما به نتیجه دلخواهتان نرسیدهاید، میتوانید از روشهای مختلف پیکرتراشی برای رسیدن به اندام ایده آل خود استفاده کنید.
- اگر فرد به دلیل ابتلا به بیماری اجازه ورزش کردن نداشته باشد.
در بعضی شرایط افراد، به دلیل داشتن بیماری، اجازه ورزش کردن را ندارند و در نتیجه فقط میتوانند از طریق پیکرتراشی مشکل خود را حل کنند.
پیکر تراشی چیست و چه عوارضی دارد؟
پیکر تراشی یک روش برای حذف چربیهای موضعی بدن است. این کار بدون اینکه به بافت و عروق و اعصاب ناحیه دارای چربی آسیبی برساند انجام میشود. با استفاده از این روش بیمار در مدت زمان کوتاهی، میتواند به فرم بدنی دلخواه خود برسد. در واقع به انواع روشهای تهاجمی و غیر تهاجمی که به وسیلهی آنها میتوان قسمتهای مختلف بدن را لاغر کرد و به شکل دلخواه درآورد؛ پیکرتراشی گفته میشود.
انواع روشهای پیکر تراشی
برای پیکر تراشی روشهای گوناگونی وجود دارد؛ که در اینجا به بررسی آنها، مزایا و معایب هر یک و عوارضی که ممکن است هر کدام برای فرد ایجاد کند، میپردازیم.
پیکر تراشی به روش لیپوماتیک
برای پیکر تراشی به این شیوه از دستگاهی با همین نام که از یک میله فلزی تشکیل شده است؛ استفاده میشود. در تکنیک لیپوماتیک نیازی به برش ناحیهی مورد نظر نیست و با ایجاد سوراخ در ناحیهی تحت درمان میلهای وارد میکنند. این دستگاه توانایی این را دارد، که چربیهای اضافی بدن را به تکههای کوچکتر تجزیه کند و با کمک ساکشن از بدن خارج کند.
دستگاه لیپوماتیک، دقت خیلی پایینی نسبت به سایر دستگاههای پیکرتراشی مثل بادی جت و اولترازد دارد. به همین خاطر نتیجه آن کاملا به مهارت و تجربه پزشک برمیگردد. همچنین به خاطر ضربات کوچکی که به بافت پوست وارد میشود، امکان لیفت پوست در آینده وجود ندارد.
پیکر تراشی به روش لیپوست
این تکنیک، نسل جدیدی از روش لیپوماتیک است؛ که این امکان را به وجود میآورد تا سلولهای چربی از بافت جدا شوند و این موضوع، احتمال گلوله گلوله شدن چربیها در زیر پوست به صفر برسد و در نتیجه سبب میشود، ناهمواری اتفاق نیفتد. لیپوست همچنین جزء روشهای ایمن در لاغری میباشد.
پیکر تراشی به روش لیپوساکشن
در این تکنیک، ابتدا یک برش کوچک در محل مورد نظر ایجاد میشود و چربیها توسط کانالی که به دستگاه مکش وصل است، تخلیه میشوند. از تفاوتهای این روش با دو شیوه قبلی این است که چربیهای خارج شده از بدن در این شیوه قابل استفاده نیست. چرا که چربیهای اضافی در این روش توسط حرارت سوزانده شده و از بدن مکش میشود. این تکنیک بسیار موثر است؛ ولی در عین حال دوره نقاهت بیشتری در حدود ۶ هفته دارد. از عوارض این عمل لاغری میتوان به تورم، کبودی و تا حدودی درد اشاره کرد.
پیکر تراشی به روش ابدومینوپلاستی
در این روش علاوه بر خارج کردن چربی از بدن، چین و چروک پوست هم از بین میرود. این روش برای افرادی مناسب است؛ که چربی بدن بسیار زیاد است؛ به طوری که دچار افتادگی شده است.
در ابدومینوپلاستی، چربی و پوست اضافه زیر شکم، برش داده میشود و سپس از محلی بالاتر از شکم (بالای ناف)، پوست شکم به سمت پایین پیوند زده میشود. خط برشی که در اثر این عمل ایجاد میشود نیز به مرور زمان محو میشود. اما برای از بین بردن کامل جای بخیه میتوانید از میکرونیدلینگ به همراه مزوتراپی کمک بگیرید. از این روش میتوان برای لیفت ران و لیفت بازو نیز استفاده کرد.
پیکر تراشی با لیزر یا لیپو لیزر
برای پیکرتراشی به این شیوه، با استفاده از لیزر و از طریق ایجاد گرما، چربیها را از یکدیگر جدا میکنند. لازم به ذکر است که این کار باعث شلی پوست نمیشود و باعث تحریک کلاژن سازی هم میشود؛ این اتفاق خود از افتاده شدن و شلی پوست جلوگیری میکند. این شیوه برای افراد با بیماری سرطان، دیابت، بیماری قلبی و کلیوی و مادران باردار و شیرده انجام نمیشود.
پیکر تراشی به روش واترجت یا بادی جت
در این روش از دستگاهی با نام بادی جت استفاده میشود و برای حذف چربیها، از فشار آب استفاده میشود. دستگاه واترجت دارای میلهای فلزی میباشد، که در این شیوه از نوک آن آب با فشار زیاد به بیرون پرتاب میشود و چربیها را تکه تکه میکند. این شیوه نسبت به بقیهی روشها ماندگاری کمتری دارد.
جراحی شکم به این شکل، بصورت سرپایی انجام میشود و برای انجام آن نیازی به بیهوشی موضعی نیست. این تکنیک پروسهای کم تهاجمی است. چربیهای تخلیه شده با این شیوه بافت سالمی دارند که میتوان از آنها برای استفاده در دیگر نقاط بدن استفاده کرد.
پیکر تراشی به روش اولترازد
در این شیوه از پیکرتراشی از تکنولوژی به نام امواج هایفو یا اولتراسوند استفاده میشود. با استفاده از این تکنولوژی دیواره سلولی چربی های موضعی از بین میرود و سلول چربی ها کاملا از بین میرود.
به دلیل اینکه از سن ۸ سالگی به بعد رشد سلولهای چربی متوقف میشود و با بالا رفتن سن فقط حجم این سلولها افزایش میابد؛ با استفاده از این روش و از بین بردن سلولهای قدیمی، میتوان مطمئن بود، که دیگر سلول چربی در آن ناحیه وجود نخواهد داشت. در نتیجه با انجام این روش، میتوانید مطمئن شوید، که دیگر چربیهای شما بر نخواهد گشت و شما دچار چاقی در آن نواحی نخواهید شد.
همچنین در صورت اجرای درست این روش، بهترین حالت برای لیفت پوست و کشیدن افتادگیهای پوست را فراهم خواهد کرد. همانطور که گفته شد، این روش بدون هیچ ضربهای و فقط با امواج اولتراسوند کار میکند و میتواند همه سلولهای چربی را از بین ببرد و نیازی به ساکشن نیست (مگر در مواردی که پزشک تشخیص دهد).
پیکر تراشی به روش کرایولیپولیز
این تکنیک روشی غیرتهاجمی است، که در آن از دمای سرد استفاده میشود. از آنجا که سلولهای چربی در برابر سرما بسیار حساس هستند؛ در معرض سرما میمیرند. این روش بیخطر و بدون درد است و نیازی به بستری شدن ندارد. این روش برای کسانی که دارای چربیهای موضعی هستند؛ مناسب میباشد و برای کاهش سایز از آن استفاده میشود.
لاغری موضعی با دستگاه اکسیلیس
با استفاده از این دستگاه میتوان با از امواج رادیویی، چربیهای زیر پوستی ناحیه مورد نظر را کاهش داد و از بین برد. در این روش با استفاده از این امواج چربیها را تجزیه و از بدن خارج میکنند و میتوان بلافاصله بعد از درمان تاثیر آن را مشاهده نمود. این روش نیز بیخطر و بدون درد بوده و نیازی به بستری شدن ندارد و برای کسانی که دارای چربیهای موضعی هستند، مناسب میباشد و روشی موثر و پرطرفدار میباشد.
تغذیه بعد از جراحی شکم و پیکر تراشی
باید تاجایی که میتوانید از استفاده از غذاهای ملتهب کننده بدن مانند: گوشت قرمز، غذاهای سرخ شده و … را کاهش دهید. البته این به معنی حذف کامل این نوع مواد غذایی نیست.
در عوض میتوانید غذاهای چرب مانند: ماهی ساردین و سالمون که اسیدهای چرب امگا ۳ در آنها باعث کاهش التهاب بدن میشود، استفاده کنید. روغن زیتون طبیعی که حاوی اولئوکانتال است نیز باعث کاهش التهاب بدن شده و استفاده از آن توصیه میشود.
در این دوره سعی کنید از تمامی ویتامین های موجود استفاده کنید تا به اصطلاح بدنتان کم نیاورد و دچار کمبود نشود.
بهترین روش پیکر تراشی
هر کدام از روشهایی که در این مقاله از ویکی درمان به بررسی آنها پرداختیم، با توجه به شرایط شما و نظر پزشکتان میتواند، مناسب شما باشد. پس قبل از هرکاری در مورد نحوه انجام این کار با بهترین دکتر پیکر تراشی مشورت کنید.
هزینه پیکرتراشی در سال ۱۴۰۲
عوامل و فاکتورهای بسیار گوناگونی در بر روی هزینه عمل پیکرتراشی دارد و این نوع عوامل میتواند در هزینه نهایی عمل بسیار تاثیرگذار باشد. برای استعلام دقیق قیمت باید به کلینیکها و مراکز پیکرتراشی مراجعه کنید اما بهطور کلی هزینه عمل پیکرتراشی بدین شکل میباشد.
نوع عمل | قیمت(تومان) |
پیکرتراشی ران پا | ۲۰ الی ۴۰ میلیون |
پیکرتراشی پهلو و اطراف شکم | ۱۵ الی ۵۰ میلیون |
پیکرتراشی بازو | ۲۰ الی ۴۰ میلیون |
پیکرتراشی باسن | ۲۰ الی ۵۰ میلیون |
لیپوماتیک صورت | ۱۵ الی ۳۰ میلیون |
هزینه پیکرتراشی با لیزر | ۱۰ الی ۳۰ میلیون |
هزینه لیپوساکشن | ۲۰ الی ۵۰ میلیون |
مطلب پیشنهادی: هزینه پیکرتراشی با لیزر
سوالات متداول عمل پیکر تراشی
پیکرتراشی بر روی شکم و پهلو، رانها و ساق پا، بازوها قابل انجام است.
بهتر است برای مشاوره و معاینه به یک پزشک خوب مراجعه کنید، تا پس از معاینه و بررسی انتظارات شما روش مناسب پیشنهاد شود.
شایعترن عارضه در پیکرتراشی، تورم و کبودی میباشد که این نوع عارضه امری طبیعی بوده و به مرور زمان رفع میشود و جای نگرانی وجود ندارد.
بر اساس ناحیه تحت جراحی، تعداد نواحی، مهارت جراح، هزینههای جانبی و مخارج اتاق عمل تعیین میشود. در صورتی که نیاز به بستری شدن داشته باشید، هزینهها افزایش مییابد.پیکر تراشی بر روی کدام ناحیههای بدن انجام میشود؟
بهترین روش پیکر تراشی چیست؟
آیا پیکر تراشی عوارض خاصی را برای فرد دارد ؟
قیمت پیکر تراشی چقدر است؟
سلام هزینه پیکرتراشی حدودا چقدر میشه؟
با سلام و درود
بسته به میزان چربی ناحیه مورد نظر و نوع عمل پیکر تراشی این هزینهها متغیر است. موفق باشید
این روش تضمینیه؟
بله
آیا این روش عوارض داره؟
در صورت انجام در مراکز معتبر خیر.
ممنونم بابت سایت خوبتون. خیلی توضیحات کاملی رو ارائه میدید خدا قوت
خواهش میکنم انجام وظیفست.❤️
لطفا تو یه مقاله درباره قیمت توضیح بدید
چشم حتما این کار رو میکنیم.