میکرونیدلینگ صورت چیست؟ (عوارض و هزینه جوانسازی پوست)

۵
(۱)

میکرونیدلینگ چیست؟

در واقع میکرونیدلینگ یکی از روش‌های بهبود و تقویت وضعیت کلی پوست می‌باشد. این روش هم میتواند هم با استفاده از دستگاه‌های مخصوص و هم به صورت دستی مورد استفاده قرار بگیرد. در روش دستی، از ابزاری به نام درمارولر استفاده می‌شود که از سوزن‌های بسیار کوچکی از جنس تیتانیوم و تعدادی غلتک تشکیل شده است که برای ایجاد منافذ در لایه های پوستی مورد استفاده قرار میگیرد.

همان طور که گفته شد علاوه بر روش دستی، با استفاده از دستگاه‌های مخصوصی نیز می‌توان فرایند میکرونیدلینگ و مزوتراپی صورت را انجام داد. این روش نسبت به روش دستی دارای دقت بسیار بالایی در ایجاد منافذ دارد. با توجه به امکان تنظیم سرعت حرکت سوزن ها، تعداد بیشتری منافذ میتوان با این دستگاه ها ایجاد کرد. پس از اینکه سوراخ‌ها در روی پوست ایجاد شد، مواد مورد نظر از طریق این منافذ وارد پوست می‌شوند و عملیات بازسازی آغاز میشود. این مواد معمولا شامل هیالورونیک، ویتامین C و… می‌باشند. به طور کلی از موادی استفاده می‌شود که می‌تواند فرایند کلاژن سازی را تسریع بخشد.

میکرونیدلینگ صورت چیست؟

میکرونیدلینگ صورت  یک روش درمانی برای القای کلاژن و افزایش آن در بدن میباشد که با استفاده  از ابزار ها و یا دستگاه های گوناگون، منافذ ریزی روی سطح صورت شما ایجاد میکنند تا از طریق آن منافذ و حفره ها، مواد مورد نظر را به جهت افزایش کلاژن به پوست صورت شما تزریق کنند. میکرونیدلینگ صورت باعث بهبود بافت پوست صورت، کاهش خطوط و چین و چروک ها و یکنواخت شدن پوست میشود. معمولا میکرونیدلینگ صورت نیاز به زمان استراحت زیادی ندارد و روشی محبوب در بین افراد میباشد.

میکرونیدلینگ صورت چیست
میکرونیدلینگ صورت

میکرونیدلینگ چگونه انجام میشود؟

میکرونیدلینگ پوست شامل چند مرحله میباشد که در این بخش قصد داریم به آنها بپردازیم. در مرحله اول، پوست فرد باید به طور کامل تمیز و ضدعفونی شود؛ بدین معنی که هیچ آرایشی روی پوست خود نداشته باشد و روی سطح پوستش روغن و آلودگی نباشد. در این مرحله ممکن است از دارو های بی حسی موضعی نیز استفاده کنند. چرا که ممکن است درد بسیار کمی را به دلیل میکرو سوزن های دستگاه میکرونیدلینگ، تجربه کنید.

در ادامه پس از آماده شدن پوست، دستگاه میکرونیدلینگ که دارای میکرو سوزن های بسیار ریزی میباشد، به آرامی روی سطح پوست شما و ناحیه مد نظر قرار میگیرد و شورع به ایجاد منافذ ریز و کنترل شده ای در سطح پوست شما میشود.

بعد از اتمام میکرونیدلینگ، احتمال دارد از یک سرم یا محلول به جهت تسکین ناحیه میکرونیدلینگ در آن قسمت استفاده شود. این امر به تسریع هبودی شما و افزایش نفنوذ مواد مفید به پوست شما، کمک میکند.

از این پس شما باید برای کسب بهترین نتیجه به دور از عارضه  های گوناگون، مراقبت از پوست را در اولیت کار خود قرار دهید و اقداماتی که توسط بهترین دکتر میکرونیدلینگ توصیه میشود را به طور دقیق رعایت کنید.

کاربرد و فواید میکرونیدلینگ

از جمله فواید و کاربردهای جوانسازی با میکرونیدلینگ و درمان مشکلات پوستی شامل موارد زیر میشود:

  • هزینه این عمل در مقایسه با استفاده کردن از لیزر بسیار پایین تر می‌باشد. همچنین، آسیب‌های حرارتی لیزر درمانی را نیز ندارد.
  • مانند تمامی روش‌های جوانسازی پوست، افزایش کلاژن سازی و تسریع خون رسانی را در پوست به همراه دارد.
  • در مقایسه با لیزر، این روش می‌تواند در نواحی حساسی مانند اطراف چشم، بینی، لب، مورد استفاده قرار گیرد.
  • انواع تیپ های مختلف پوستی مناسب است.
  • به دلیل اینکه جنس سوزن های آن از تیتانیوم است، هنگام اعمال آن‌ها بر روی پوست، هیچگونه حرارتی ایجاد نمی‌شود.
  • برای از بین بردن ترک‌های ناشی از حاملگی و چاقی نیز مناسب میباشد.
  • قابلیت ترمیم پوست برای از بین بردن جای زخم و جوش را دارد.
  • با توجه به مواد داخل سرم ها روشن کننده و سفید کننده پوست میباشد.
  • برای هر نوع تناژ رنگ پوستی مناسب است.
انواع دستگاه های میکرونیدلینگ
دستگاه پیشرفته میکرونیدلینگ

انواع دستگاه های میکرونیدلینگ

دستگاه های میکرونیدلینگ انواع مختلفی دارند و هر یک دارای ویژگی ها و مشخصات خاصی میباشند. انتخاب دستگاه میکرونیدلینگ ممکن است به عواملی مثل نوع پوست، ناحیه درمان و مهارت متخصص که این روش را انجام می دهد، بستگی داشته باشد. بنابراین مشاوره و صحبت با یک متخصص مراقبت از پوست برای تعیین مناسب ترین دستگاه و برنامه درمانی، بسیار کمک کننده است. در ادامه به شرح برخی از رایج ترین دستگاه های میکرونیدلینگ پرداختیم:

درمارولر

درمارولر ها از یک دسته و یک غلتک که دارای سوزن های ریزی میباشد، تشکیل شده اند. همچنین این مدل یک نوع از دستگاه میکرونیدلینگ خانگی نیز محسوب میشود. این غلتک به آرامی روی پوست مشورع به چرخیدن میکند و با نفوذ سوزن ها به سطح پوست، منافذ ریزی ایجاد می کند. طول سوزن های این دستگاه متفاوت هستند که امکان سفارشی سازی بر اساس ناحیه درمان را فراهم میسازد.

درماپن

درماپن ها دستگاه های دستی مجهز به کارتریج سوزنی میباشند که به صورت عمودی بالا و پایین می روند. سوزن ها سطح پوست را با عمق و سرعت کنترل شده سوراخ می کنند . درماپن ها بسیار انعطاف پذیر هستند؛ از این نظر که می توان با آنها به راحتی در اطراف صورت، از جمله نواحی ظریف، مانور داد.

درماستمپ

درماستمپ ها معمولا مانند درماپن ها هستند، با این تفاوت که به جای یک دستگاه دستی، به عنوان دستگاه های مهر زنی یکبار مصرف طراحی شده اند. سوزن‌ها به شکل دایره‌ای کوچک چیده شده‌اند و به پوست فشار داده می‌شوند تا حفره  های ریز ایجاد ‌کنند. درماستمپ ها اغلب برای درمان نواحی خاص یا هدف قرار دادن مواردی چون جای زخم یا چین و چروک استفاده می شوند.

انتظارات افراد از میکرونیدلینگ

افرادی که قصد  انجام میکرونیدلینگ را دارند، با توجه به مشکلات پوستی گوناگون، انتظارات مختلفی دارند. از رایج ترین انتظارتی که افراد دارند، بهبود بافت و رنگ کلی پوست میباشد. میکرونیدلینگ با تولید کلاژن و افزایش جربان خون میتواند ظاهری صاف و جوان تر به پوست شما ببخشد.

برخی افراد نیز ممکن است انتظار کاهش جای جوش و آکنه، خطوط ظریف و چین و چروک را داشته باشند. علاوه بر این ها میکرونیدلینگ میتواند آسیب های ناشی از نور خورشید و رنگ ناهموار پوست را بهبود دهد و پوست را درخشنده و یکنواخت کند.

لازم به ذکر است احتمال این وجود دارد که برای دستیابی به نتایج مطلوب نیاز به جلسات متعدد داشته باشید. مشاوره با یک متخصص واجد شرایط برای صحبت در مورد انتظارات فردی و ایجاد یک برنامه درمانی شخصی به منظور رسیدن به اهداف خاص ضروری است.

تصاویر قبل و بعد میکرونیدلینگ
تصاویر قبل و بعد میکرونیدلینگ

مراقبت های قبل از میکرونیدلینگ

برای اینکه بتوانید نتیجه مثبتی از انجام میکرونیدلینک انتظار داشته باشید و رضایت کاملی از انجام آن به دست آورید، باید توصیه هایی قبل از انجام رعایت کنید و آنها را پشت گوش نندازید. به دو مورد از مهمترین این موارد را در ادامه اشاره شده:

پاکسازی عمیق و کامل پوست

در این روش درمانی سرم های خاصی استفاده می شود. برای اینکه این مواد بهتر به پوستتان جذب شود نیازمند این است که پوستتان تمیز باشد؛ یعنی روی سطح پوست شما آرایش، روغن یا آلودگی وجود نداشته باشد. در صورت نیاز میتوانید از بی حسی های موضعی نیز استفاده کنید.

اجتناب از مواد لایه بردار

زمانی که میکرونیدلینگ انجام میدهید، پوستتان بسیار حساس تر خواهد شد. سعی کنید مواد لایه بردار را تا ۳ هفته قبل از انجام میکرونیدلینگ قطع نمایید تا حساسیت پوست کاهش یابد و درنهایت آسیبی پوست شما را تهدید نکند.

مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ

  • عدم استفاده از داروهایی مانند پروفن که ضد التهاب هستند. این داروها اجازه نمی دهند روند بهبود پوست به خوبی و طبیعی سپری شود.
  • مصرف میوه ها و مواد غذایی مانند آناناس که خاصیت ترمیم کنندگی پوست دارند. مصرف این مواد خوراکی التهاب و جای زخم ناشی از سوزن های میکرونیدلینگ را تسریع می بخشند.
  • پرهیز از فعالیت های ورزشی یا فیزیکی که موجب تعرق پوست می شود.
  • در معرض آفتاب مستقیم قرار نگیرید و حتما از کرم های ضد آفتاب حاوی زینک استفاده کنید.

میکرونیدلینگ چه عوارضی دارد؟

به دلیل اینکه این عمل غیرتهاجمی است، بنابراین دارای عوارض جدی نمی‌باشد و جزء روش هایی محسوب میشود که حداقل عوارض را دارند. اما به طور کلی، تمامی عمل‌های غیر تهاجمی زیبایی نیز میتواند دارای عوارض کمی باشند. البته ناگفته نماند که این موارد پس از گذشت چند روز از بین می‌روند. و حتی ممکن است در شما رخ ندهد.

  • بوجود آمدن ورم و یا التهاب بر روی قسمت مورد نظر.
  • ایجاد حساسیت‌های پوستی.
  • تیره شدن پوست. البته این مورد به میزان فشاری است که بر روی پوست اعمال می‌شود. اگر پزشکی باتجربه این کار را انجام دهد، این مشکل بوجود نخواهد آمد.
تاثیر میکرونیدلینگ
قبل و بعد از میکرونیدلینگ

قیمت میکرونیدلینگ در سال ۱۴۰۲

هزینه میکرونیدلینگ می‌تواند براساس تعداد جلسات، نوع بیماری و همچنین نوع پوست فرد متفاوت باشد. همچنین قیمت این روش مراقبت از پوست، به کلینیکی که به آن مراجعه می کنید، میزان تخصص و تجربه پزشک، تجهیزات کلینیک و این چنین موارد نیز بستگی دارد. البته هزینه این عمل در مقایسه با سایر عمل های جوانسازی، کمتر می ‌باشد. به طور کلی در سال ۱۴۰۲ قیمت  میکرونیدلینگ را به صورت تقریبی چیزی بین یک تا دو میلیون تومان میتوان در نظر داشت.

تفاوت میکرونیدلینگ با لیزر آر اف فرکشنال

میکرونیدلینگ و لیزر آر اف فرکشنال هر دو روش هایی برای جوانسازی پوست محسوب می شوند با این تفاوت که میکرونیدلینگ یک روش غیر تهاجمی با دوره نقاهت و ریکاوری کوتاه است و روش لیزر آر اف فرکشنال روشی تهاجمی محسوب می شود. نقاهت و ریکاوری در لیزر آر اف فرشکنال ۷ تا ۱۰ روز است که شخص بعد از انجام باید در منزل بماند. یکی دیگر از تفاوت های مهم بین این دو روش، مدت ماندگاری آثار و نتایج آن است.

در لیزر، لایه سطحی پوست مورد توجه قرار می گرد و در میکرونیدلینگ هدف لایه های زیرین پوست است و با سوزن های تیتانیوم مواد را داخل پوست قرار میدهند. در این درمان، جریان خون سریع تر می شود، دوره نقاعت کوتاه تر دارد و نتیجه را زودتر مشاهده خواهید کرد.

جمع بندی

با توجه به موارد گفته شده در ارتباط با این روش پاکسازی و جوان سازی پوست در این مقاله از ویکی درمان ، بهتر است ابتدا با پزشک مربوطه در مورد تعداد جلسات، مراقبت‌های قبل از عمل و داروها، صحبت کنید. همچنین پس از انجام این فرایند، پزشک مربوطه، مواردی را تحت عنوان مراقبت‌های بعد از عمل به شما می‌گوید که برای ریکاوری سریعتر باید به طور دقیق انجام شوند.

سوالات متداول میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ برای چه کسانی مناسب است؟

این درمان برای افراد مختلفی که به دنبال بهبود ظاهر و سلامت پوست خود هستند مناسب است. میکرونیدلینگ می تواند برای افرادی که نگرانی هایی مانند جای جوش، خطوط و چین و چروک های ظریف، رنگ ناهموار پوست، بزرگ شدن منافذ و آسیب های ناشی از نور خورشید دارند نیز مفید باشد. همچنین در رفع ترک های پوستی و لکه های ناشی از افزایش سن، موثر است.

آیا میکرونیدلینگ درد دارد؟

میکرونیدلینگ به طور کلی روشی است که به راحتی تحمل می شود، اما بسته به تحمل درد فرد و عمق سوزن های استفاده شده می تواند باعث ایجاد ناراحتی شود. احساس در حین میکرونیدلینگ معمولا به عنوان یک احساس خفیف سوزش یا گزگز توصیف می شود. با این حال قبل از درمان، می توان یک کرم بی حس کننده موضعی روی پوست استفاده کرد تا هر گونه ناراحتی احتمالی را به حداقل برساند.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

میانگین رای ۵ / ۵. تعداد رای: ۱

هنوز رای ثبت نشده است.

آمنه ابراهیمی

آمنه ابراهیمی هستم مترجم متون در زمینه سلامت پوست و مو و مسائل مربوط به زیبایی. حدود 5 سال در زمینه تولید محتوا به صورت تخصصی در زمینه پوست، مو و زیبایی مشغول به فعالیت هستم. جدیدترین روش های زیبایی و درمانی که در سراسر دنیا منتشر می شود را با علاقه دنبال میکنم. آنها را ترجمه میکنم و در قالب محتواهای متنی درمیآورم و در اختیار شما عزیزان قرار میدهم. ممنون میشم محتواهای بنده را مطالعه کنید و نظرات خودتون را در قالب کامنت با من به اشتراک بزارید.

نوشته های مشابه

۳ دیدگاه

  1. سلام ، وقتتون بخیر من میکرونیدلینگ انجام دادم و دکترم گفتن تا سه روز نباید آب به پوستم بخوره و کرم زینک اکساید برای سه رو نوشتن ، بعد از سه روزمیتونم صورتمو بشورم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *