بهترین متخصص سیاتیک در تهران (لیست ۱۰تایی در ۱۴۰۲)❤️

متخصص سیاتیک چه کسی است؟

یک پزشک متخصص است که در تشخیص و درمان بیماران مرتبط با سیاتیک، تخصص دارد. این نوع پزشکان معمولا از تخصص های مرتبط با این تخصص، مثل متخصص مغز و اعصاب، متخصص فیزیوتراپی، یا متخصص ارتوپدی میباشند. آنها برای تشخیص و مدیریت درد و علائم سیاتیک دارای دانش و تجربه لازم هستند.

ویژگی های بهترین متخصص سیاتیک در تهران

  • تخصص و تجربه کافی
  • دقت در تشخیص درد و علائم
  • مهارت بالا در درمان 
  • خلاقیت و تعامل مناسب با بیماران
  • همراهی و حمایت بیماران

 

درمان سیاتیک در تهران چگونه انجام میشود؟

از تحت فشار قرار گرفتن عصب سیاتیک در ناحیه پایین بدن، درد عصبی به نام سیاتیک ایجاد میشود. به منظور کاهش این درد و تسکین علائم سیاتیک، درمان سیاتیک را انجام میدهند. درمان سیاتیک در مراحل مختلفی ایجاد میشود که عبارتند از:

ارزیابی و تشخیص: در اولین مرحله، پزشک با توجه به علائم شما، سیاتیک را تشخیص میدهد. برای این تشخیص امکان دارد مراحلی مانند بررسی جسمانی و آزمایش های تصویری مانند رادیوگرافی، ماموگرافی و ام آر آی را نیاز باشد طی کنید.

داروها: مصرف دارو میتواند در کاهش درد و التهاب مرتبط با سیاتیک تاثیرگذار باشد. برخی از این ضد التهاب ها شامل ایبوپروفن، استروئیدها و مرخص‌کننده‌های عضلانی میشوند.

فیزیوتراپی و تمرینات: تمرینات فیزیکی میتوانند با افزایش قدرت عضلات پشت و پا، فشار روی عصب سیاتیک را کمتر کنند. این تمرینات میتواند شامل تمرین های استقامتی، انعطاف پذیری و تکنیک های آرامشی باشند.

تزریقات: درصورتی که درد مزمن سیاتیک داشته باشید و با سایر روش ها درمان نشود، پزشک احتمالا تزریقات موضعی را پیشنهاد دهد. تزریق استروئید ها یا مسکن ها میتواند جوابگو باشد.

جراحی: گزینه آخر که در شرایط وخیم و شدید در نظر گرفته میشود، جراحی است. هدف از این عمل جراحی برداشتن فشار از روی عصب سیاتیک است.

مقاله پیشنهادی: سیاتیک چیست و درمان آن به چه صورت است؟

درد سیاتیک

انواع درد سیاتیک

عضلانی

درد عضلانی سیاتیک از تنش و تشنگی عضلات پشتی ستون فقرات می آید که بر عصب سیاتیک فشار ایجاد می ‌کند. این تنش و تشنگی معمولا ناشی از عواملی مثل باربری سنگین، نشستن طولانی، فعالیت‌های ورزشی، حرکات نادرست یا تغییرات در نگهداری قوس طبیعی ناحیه پشتی ستون فقرات است.

تحریک عصبی

در برخی از موارد، درد سیاتیک توسط  فشار یا تحریک خاصی در ناحیه پشتی ستون فقرات افزایش می یابد. به عنوان مثال حمل و نقل اشیا سنگین ، حرکات خم شدن، یا نشستن بر روی سطح سخت می‌تواند درد را زیاد کند.

فتق دیسک بین‌ مهره ‌ای

عارضه‌ ای است که به دلیل بلند کردن جسم سنگین یا ضربه یا گاهی به صورت خودکار در ستون فقرات پیش می آید و آزاد شدن بخش مرکزی دیسک باعث فشار بر روی ریشه‌ های عصبی و در نتیجه ایجاد علائم بالینی می‌ گردد.

روش های درمان سیاتیک

  • مدیریت تحرک
  • داروهای ضد التهاب غیراستروئیدی
  • تزریقات موضعی
  • فیزیوتراپی
  • تکنیک‌های غیرمتمرکز
  • جراحی

چه زمانی به دکتر متخصص سیاتیک مراجعه کنیم؟

در اکثر موارد جزئی که به علت فعالیت ‌های بیش ‌ازحد دچار درد های سیاتیک  شده ایم، علائم سیاتیک بعد از گذراندن مدتی مراقبت در منزل از بین میروند.در صورتی که دچار درد سیاتیک شدید و از آن رنج میبردید بایستی فعالیت های پر فشار را تا زمان درمان خود کاهش دهید. اما اگر علائم سریعا بهبود نیافتند و یا بعد از چند مدت هنوز برطرف نشدند، مراجعه به یک متخصص سیاتیک بسیار مهم است. بعد از مدتی روش ‌های خود مراقبتی، دردی که باقی ‌می ماند، نشان ‌میدهد که یک علت زمینه‌ ای جدی مثل فتق دیسک موجب ایجاد این درد ها شده و هرچه زودتر باید اقدامات درمانی صورت بگیرد.

درد سیاتیک

آیا سیاتیک به طور ناگهانی اتفاق می افتد؟

سیاتیک می تواند هم به صورت ناگهانی و هم تدریجی اتفاق بیوفتد. به علت آن بستگی دارد. مثلا، فتق دیسک می تواند باعث درد ناگهانی شود ولی سیاتیک آرتروز ، طی گذشت زمان به تدریج به وجود می آید.

چگونه می توان فهمید درد در ناحیه ران، سیاتیک است یا مشکل ران؟

مشکلاتی که در مفصل ران پیش می آِید، همچون آرتروز در مفصل ران، عموما موجب درد کشاله ران یا هنگام حرکت پا به طرفین می شود.

۵/۵ - (۱ امتیاز)

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *