کاشت مژه چیست؟ بررسی مزایا و معایب کاشت

کاشت مژه چیست؟ معایب و مزایای کاشت مژه

۰
(۰)

مژه های بلند و شاداب، جوانی و زیبایی چشم را افزایش می دهند و تقارن زیبایی به چهره می بخشند، اما آیا می دانستید که مژه ها عملکرد محافظتی مهمی نیز برای چشم ها دارند؟ مژه ها اولین راه دور نگه داشتن ذرات گرد و غبار و زباله های آسیب رسان از سطح ظریف چشم هستند.

اگر مژه‌های خود را به دلیل آسیب دیدگی، ضربه، استفاده بیش از حد از اکستنشن مژه، کشیدن موی مژه و غیره از دست داده‌اید و مژه‌های ضخیم‌تر و متراکم‌تر بدون استفاده از ریمل می خواهید، روش کاشت مژه برای شما مناسب است. در این مقاله با کاشت مژه، مزایا و معایب آن آشنا خواهیم شد.

کاشت مژه چیست؟

برخلاف مژه مصنوعی یا اکستنشن مژه، کاشت مژه روشی مطمئن و موثر برای بازگرداندن دائمی مژه های زنده و در حال رشد به پلک شماست. کاشت مژه در یک روش راحت و راحت سرپایی، فولیکول‌های موی زنده را از پشت سر به پلک شما تنها در چند ساعت پیوند می زند و با نتایج خوب آن بعد از مدتی مواجه خواهید شد.

کاشت مژه چیست؟
تفاوت کاشت مژه با اکستنشن مژه چیست؟

کاشت مژه، در واقع کاشت مو به خط مژه است و معمولاً در افرادی با مژه های از دست رفته، ضعیف، نازک یا کم پشت انجام می شود. این شرایط به دلایل مختلفی از جمله ناتوانی ژنتیکی در رشد صحیح مژه ها، ضربه فیزیکی به مژه ها، کندن وسواس گونه، استفاده نادرست از اکستنشن مژه و درمان های پزشکی که منجر به ریزش مژه می شود (مانند شیمی درمانی) رخ می دهد.

اساساً کاشت مژه فولیکول‌های مو را از پشت سر یا سایر قسمت‌های بدن می‌گیرد و به صورت جداگانه در پلک قرار می‌دهد. کاشت مژه فولیکول مو را در انتهای سوزن تخصصی کاشت مژه قرار می دهد. سوزن یک مسیر از طریق پلک ایجاد می کند و از خط مژه خارج می شود.

مطالب پیشنهادی ویکی درمان برای شما کاشت ابرو طبیعی و دائمی و بهترین کلینیک کاشت مو

مزایا و معایب کاشت مژه

روش کاشت مژه مانند اکثر روش های ترمیمی و کاشت مزایا و معایبی دارد که هر فرد باید قبل از انجام این عمل از آنها آگاه باشد تا بتواند تصمیم درستی در اینباره بگیرد.

مزایا

بزرگترین فایده ای که مردم درباره این روش در نظر دارند این است که دوام کاشت مژه در مقایسه با اکستنشن مژه بسیار طولانی تر است. اکستنشن مژه می تواند شش تا هشت هفته دوام بیاورد، در حالی که کاشت مژه نتیجه دائمی بیشتری می دهد که می تواند حتی تا آخر عمر باقی بماند. مزیت دیگر این است که مژه ها موهای واقعی هستند نه مصنوعی و از پوست سر شما گرفته می شوند.

کاشت مژه

معایب

مسئله ای که باید به خاطر داشته باشید این است که کاشت مژه نوعی جراحی است، بنابراین ممکن است برخی عوارض جانبی را داشته باشد، از جمله: درد، خونریزی، عفونت، نتیجه زیبایی شناختی ضعیف و تحریک قرنیه. علاوه بر این موارد هزینه کاشت مژه نیز در مقایسه با سایر روش ها بیشتر است و چون عمل زیبایی محسوب می شود تحت پوشش بیمه نخواهد بود. همچنین برای مشاهده نتایج این روش به زمان بیشتری نیاز است و بهترین نتایج گاهی تا یکسال بعد قابل مشاهده اند.

موهای کاشته شده معمولاً ۵ تا ۸ روز پس از عمل همراه با پوسته می ریزند و بقیه موهای کاشته شده طی دو هفته آینده می ریزند. ساقه های موی جدید ۴ تا ۶ ماه بعد شروع به رشد می کنند. این مژه ها چون از موی سر پیوند زده شده اند، بلند می شوند و نیاز به کوتاه کردن دارند.

کاشت مژه چگونه انجام می شود؟

در ابتدا قسمت کوچکی از موهای ناحیه اهدا کننده یا پشت سر تا طول ۱ میلی متر کوتاه می شود. سپس یک بی حس کننده موضعی روی این ناحیه اعمال می شود تا در حین کشیدن فولیکول های مو با هیچ گونه ناراحتی مواجه نشوید.

در ادامه فولیکول‌های مو با استفاده از یک ابزار دقیق که یک برش دایره‌ای گرد در اطراف فولیکول مو ایجاد می‌کند، یکی یکی از ناحیه اهداکننده استخراج می‌شود تا همان را از پوست سر شما جدا کند. فولیکول های استخراج شده با استفاده از یک میکروسکوپ پرقدرت به منظور تهیه گرافت تشریح می شوند. ناحیه گیرنده که پوست روی پلک شما است با یک بی حس کننده موضعی آغشته می شود تا همان پوست برای پیوند آماده شود.

برش های ریزی روی پوست ایجاد می شود تا فولیکول های مو یا گرافت ها وارد شود. بعد گرافت‌ها به این برش‌ها پیوند زده می‌شوند و مراقبت بیشتری برای پیروی از جهت و موقعیت موهای موجود برای دستیابی به نتایج کاملاً طبیعی انجام می‌شود. کل پروسه به طور تقریبی یک الی دو ساعت زمان می برد و حدود ۵۰ پیوند انجام می شود.

ریکاوری و نتایج کاشت مژه

روند بهبودی پس از کاشت مژه بسیار راحت است. فرد ممکن است کمی لخته شدن خون در امتداد خط مژه همراه با کبودی خفیف را تجربه کند. پوسته پوسته شدن بعد از جراحی معمولاً پس از چند روز خود به خود برطرف می شود و کبودی ها بعد از یک یا دو هفته برطرف می شود. مژه های پیوند شده می ریزند، نیازی به نگرانی نیست و این بخشی طبیعی از روند بهبود و رشد است. مژه ها چند ماه را در مرحله استراحت می گذرانند. موهای کاشته شده در نهایت دوباره وارد فاز رشد می شوند و مجدد شروع به رشد می کنند.

کاشت مژه

پس از انجام کاشت مژه، زمان زیادی برای استراحت لازم نیست. مژه های کاشته شده برای چند روز شکننده اند، بنابراین حداقل فعالیت تا ۲۴ ساعت پس از عمل توصیه می شود. بیماران تا یک هفته پس از جراحی مجاز به استفاده از آرایش چشم یا لنز نیستند. برای محافظت از مژه های کاشته شده باید در هفته اول پس از جراحی، به ویژه زمان خواب، از عینک، عینک محافظ یا عینک آفتابی استفاده کرد.

نتایج کاشت مژه تا زمانی که بیمار از دستورالعمل های ارائه شده توسط جراح پیروی کند، دائمی تلقی می شود. ممکن است حدود یک سال کامل طول بکشد تا نتایج نهایی را ببینید. بیماران باید بدانند که از آنجایی که موی سر است که به مژه ها پیوند زده می شود، موها به طور منظم به رشد خود ادامه می دهند و برای حفظ ظاهر خود باید مرتباً کوتاه و فر شوند. اگر بعد از کاشت جای زخم وجود داشته باشد، معمولاً با چشم غیرمسلح قابل مشاهده نیست زیرا برش ها بسیار کوچک هستند.

سخن پایانی

کاشت مژه یک عمل ظریف است که نیاز به دقت و مهارت پزشک دارد. به طور کلی بیماران از مژه های جدید، بلند و سالم خود رضایت بالایی دارند. کاشت مژه نوعی جراحی دائمی کاشت مو است که در آن فولیکول های مو در امتداد پلک بالایی برای ترمیم مو و مژه های دائمی کاشته می شود. پس از کاشت مژه، افراد می توانند مژه های پرتر، موهای مژه بلندتر و طبیعی را داشته باشند.

افرادی که نمی خواهند کاشت مژه را انجام دهند، نباید از اکستنشن مژه که دلیل اصلی ریزش مژه هاست استفاده کنند، با این حال، این روش برای درمان مژه های ناسالم آسان و مفید است.

سوالات متداول

مدت زمان انجام اکستنشن مژه چه مقدار طول می کشد؟

برای انجام اکستنشن مژه مدت زمانی طول می کشد به طور تقریبی ۹۰ تا ۱۲۰ دقیقه می باشد.

اکستنشن مژه را باید هر چند وقت یکبار ترمیم کرد؟

در رابطه با رشد مژه های طبیعی خود انسان به طور معمول باید در هر ۲.۵ هفته یکبار برای ترمیم اقدام کرد.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

میانگین رای ۰ / ۵. تعداد رای: ۰

هنوز رای ثبت نشده است.

احمد ملکی

احمد ملکی هستم. دانشجوی پزشکی. نویسنده و مترجم مطالب در حوزه جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *