کاشت مو به روش FIT ✅ بررسی معایب و مزایا

یکی از روش های کاشت مو که احتیاجی به عمل و یا جراحی ندارد، کاشت مو به روش FIT می باشد. روش های قدیمی که برای این منظور مورد استفاده پزشکان قرار میگرفت، نتایج نامطلوبی را به همراه داشت و حتی در بعضی موارد باعث ریزش بیشتر مو نیز می شود. اما با روی کار آمدن کاشت مو به روش fit، این مشکل برطرف شد. در این روش، با استفاده از دستگاه های پانچ، اقدام به برداشتن یک لایه از مو می شود. این لایه که دارای فولیکول نیز می باشد، بر روی قسمت مورد نظر به روش های مختلفی قرار می گیرد که در ادامه به بررسی آن ها پرداخته می شود.

فولیکول ها، ارگان هایی در بدن می باشند که وظیفه ساخت مو را بر عهده دارند.

کاشت مو به روش FIT چیست؟

کاشت مو به روش fit که مخفف آن follicular isolation technique می باشد، در واقع می توان گفت که بهترین و مطلوب ترین روش کاشت مو می باشد که پایه و اساسی برای روش های پیشرفته تری مانند SUT یا Micro Fit می باشد. محبوبیتی که این روش دارد به دلیل خطرات بسیار کم، ریکاوری سریع و بدون عوارض، مورد توجه عموم زیباجویان قرار گرفته است.

مزایا کاشت مو به روش fit

به هر حال هر یک از فرایندهای زیبایی چه آنهایی که احتیاج به عمل دارند و چه آن هایی که بی نیاز از جراحی می باشند، دارای یک سری نقاط قوت و همچنین ضعف می باشند. از جمله معایب و مزایایی که کاشت مو به روش fit دارد، عبارت است از:

  • برای قسمت های ابرو و سبیل می تواند نتایج فوق العاده ای داشته باشد.
  • اشخاصی که بیماری های ریزش مو به صورت جزئی مبتلا می باشند، به عنوان بهترین روش درمان شناخته می شود.
  • نسبت به جراحی به صورت نواری یا همان FUT، دارای خطر کمتری می باشد و جای زخمی باقی نمی ماند.
  • می توان از موهای بدن و یا موهای ریش نیز استفاده کرد که مثلا در روش fut این امکان وجود ندارد.
  • یکی دیگر از مزیت های کاشت مو به روش fit این است که می توان موهای نازک را استخراج کرد. این مورد می تواند در طبیعی جلوه دادن خط کاشت تاثیر زیادی داشته باشد.مزایا و معایب کاشت مو به روش fit چیست؟

معایب کاشت مو به روش fit

اما این روش دارای معایبی نیز می باشد که عبارت است از:

  • مانند تمامی عمل های زیبایی، دارای هزینه بالایی می باشد.
  • پروسه ای بسیار زمان بر می باشد.
  • به دلیل وقت‌گیر بودن آن، تعداد بسیار محدودی گرافت می توان استخراج کرد. در نتیجه نیاز به تعداد جلسات بیشتر و در نتیجه هزینه بیشتری می باشد.
  • نیاز به تراشیدن مو می باشد.
  • نسبت به روش های sut و microfit دارای درصد خطای بیشتری می باشد و احتمال اینکه هنگام برداشت فولیکول خطا بوجود بیاید، زیاد می باشد.

بهترین کاندیدا برای کاشت مو به روش fit

به طور کلی، این روش مناسب افرادی می باشد که دارای طاسی بسیار کمی می باشند. همچنین با بهره گیری از این روش می توان تا حداکثر ۷ هزار تار مو را تنها در یک جلسه کاشت. همچنین افرادی که دارای طاسی ناشی از سوختگی و یا عمل، بیماری آلوپسی آندروژنی، طاسی کششی که به دلیل سفت بستن موها اتفاق می افتد، افرادی که وسواس کندن مو یا Trichotillomania دارند، نیز مناسب است.

به طور دقیق، این روش شامل مراحل زیر می باشد. البته هر کدام از این موارد دارای زیر بخش هایی می باشد که در ادامه به توضیح آن ها پرداخته می شود.

  1. ابتدا بیمار می بایست به دنبال یک متخصص پیوند مو باشد.
  2. پس از مراجعه به پزشک، نوبت به انجام آزمایش های مختلف برای وضعیت موهای فرد است.
  3. سپس باید محل برداشت و برش مو مشخص شود.
  4. استخراج کردن لایه فولیکول مو.
  5. نگهداری از لایه برداشت شده در محلول های مخصوص.
  6. قرار دادن لایه فولیکول بر روی قسمت مشخص شده.
  7. مراقبت های بعد از پیوند.

    مراحل کاشت مو به روش fit چگونه است؟

مراحل کاشت مو به روش fit

این روش کاشت مو یکی از کم تهاجمی ترین روش های کاشت است که دوره نقاهت و بهبود کوتاه با نتایج عالی دارد. روش درمانی در این نوع کاشت با توجه به میزان ریزش مو در افراد تعیین می شود. اما به طور کلی و به صورت تیتروار، مراحل کاشت مو به روش fit به شرح زیر می باشد:

  1. فرد به یکی از مراکز درمانی مراجعه می کند.
  2. عکسبرداری از ناحیه مورد نظر توسط کارکنان مرکز درمانی. این تصویر توسط دوربین های حرفه ای گرفته می شود. این تصاویر در تمام مراحل کاشت گرفته می شود و در اختیار بیمار قرار می گیرد.
  3. طراحی ناحیه اهداکننده و دریافت کننده فولیکول. طراحی یک طرح اولیه با ماژیک که ناحیه اهداکننده و دریافت کننده را مشخص می کند. در این مرحله ممکن است نایحه اهدا کننده تراشیده شود.
  4. برداشت فولیکول از ناحیه اهدا کننده. این ناحیه ممکن است قسمت پشت سر یا کنار سر باشد که با داروهای بی حسی موضعی، بی حس می شود تا بیمار دردی را احساس نکند.
  5. نگهداری و آماده سازی واحدهای فولیکولی. این قسمت بسیار مهم و حیاتی است و ممکن است در نتیجه کاشت مو به روش fit بسیار تعیین کننده باشد. فولیکول های استخراج شده در یک محلول نگهداری و محافظت می شود.
  6. استراحت بیمار. پرسه کاشت مو حدودا ۵ تا ۷ ساعت زمان می برد. کاشت مو به روش fit سه بخش استخراج مو، استراحت و کاشت مو را طی می کند. بعد از استخراج بیمار به مدت سی دقیقه زمان برای استراحت خواهد داشت.
  7. کاشت واحدهای فولیکولی در ناحیه موردنظر. در این مرحله محل مورد نیاز با داروهای بی حسی موضعی، بی حس می شود و فولیکول ها در سر کاشته می شود. در این مرحله عمق، جهت رشد مو و زاویه دار بودن فولیکول ها مشخص می شود.

مقایسه کاشت مو به روش FIT با روش برداشت نواری FUT

در مقایسه دو روش کاشت مو FIT و FUE باید خدمت شما عرض نماییم؛ در روش FIT، فولیکول‌های مو به‌صورت تک‌به‌تک و مجزا از بانک مو برداشته‌شده و به محل کشت پیوند زده می‌شود. اما در روش FUE یک نوار از پوست سر با تمام فولیکول‌های مو از بانک مو جدا شده و به ناحیه‌ی مدنظر پیوند زده می‌شود این دو روش هرکدام مزایا و معایب خود را دارند که به‌منظور درک بهتر در جدول ذیل ارائه شده است.

مقایسه کاشت مو به روش FIT و روش FUT

روش FUT

روش FIT

  • در این روش فولیکول‌ها به‌صورت یک نوار از پوست پشت سر افراد جدا می‌شود.
  • در این روش لازم است قبل از شروع کار، موی سر افراد تراشیده شود.
  • پس از انجام فرآیند اثر زخم ناشی از جدا کردن پوست در پشت سر باقی می‌ماند.
  • این روش دوره‌ی نقاهت طولانی‌مدتی دارد.
  • در یک جلسه می‌توان تعداد بیشتری فولیکول را پیوند زد.
  • کوتاه بودن جلسات پیوند.
  • نیازمند جراحی.
  • در این روش فولیکول‌ها به صور تک‌به‌تک برداشته‌  می‌شود.
  • نیازی به تراشیدن موی متقاضی نیست.
  • پس از انجام فرآیند جای زخمی باقی نمی‌ماند.
  • دوره‌ی نقاهت کوتاهی دارد.
  • در طی چند جلسه می‌توان با پیوند فولیکول بیشتر، تراکم بیشتری را ایجاد نمود.
  • طولانی بودن جلسات پیوند.
  •  بدون نیاز به جراحی.

جمع بندی

با توجه به موارد ذکر شده در این مقاله، در می یابیم که با توجه به انواع مختلف روش های کاشت مویی که وجود دارد، انتخاب مناسب ترین نوع آن، نیاز به مشورت با یک پزشک دارد هم‌چنین بهتر است این عمل حساس را در بهترین کلینیک کاشت مو انجام دهید چراکه نتایج این عمل تا همیشه با شما همراه خواهد بود. البته قبل از انجام هرگونه تصمیمی، بهتر است با پزشک متخصص مشورت کنید چراکه در بسیاری از موارد درمان ریزش مو به وسیله روش‌هایی مثل مزوتراپی مو، هم کم‌ریسک‌تر بوده و هم هزینه کم‌تری را برای شما در پی خواهد داشت.

معایب کاشت مو به روش fit چیست؟

هزینه بالا، طولانی شدن روند درمان، تراشیدن مو، وجود خطای بیشتر نسبت به sut و microfit و بسیاری موارد دیگر

هزینه کاشت مو به روش fit چقدر است؟

هزینه این عمل به عوامل مختلفی بستگی دارد مثل: میزان طاسی سر، هزینه کلینیک و بیمارستان، داشتن بان مو مناسب، داروهای تجویز شده توسط پزشک، هزینه جراح متخصص

مراقبت بعد از کاشت مو به روش fit چه مواردی دارد؟

بعد از کاشت مو به روش fit باید نکاتی را رعایت کنید، مثل: استراحت، نحوه انجام پانسمان، تغذیه، مصرف داروهای تجویز شده

۵/۵ - (۱ امتیاز)

۱۱ دیدگاه

    1. سلا زیباجوی عزیز. بله در کل کاشت مو دارای روش‌های یکسانی است که در نواحی مختلف انجام می‌شود. به صفحات دیگر ویکی درمان برای اطلاعات بیشتر سر بزنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.