banner

میکرونیدلینگ صورت چیست؟ (عوارض و هزینه جوانسازی پوست)

کلینیک زیبایی انیل

کلینیک زیبایی...

کلینیانجام خدمات پوست، جوانسازی صورت، میکرونیدلینگ، مزونیدلیننگ، مزوتراپی و..

امتیاز
۵/۵

اطلاعات تماس با کلینیک زیبایی ...

تلفن :

شماره همراه :

وبسایت :

آدرس :

شبکه‌های اجتماعی :

برای درج آگهی در لیست فوق با ما تماس بگیرید.

در اختیار داشتن پوستی شاداب و جوان، خواسته هر فردی می‌باشد. به منظور داشتن پوستی جوان، روش‌های جوانسازی پوست و پاکسازی بسیاری وجود دارد که یکی از آن‌ها، میکرونیدلینگ پوست می‌باشد. این روش که یک تکنیک غیر تهاجمی نیز می‌باشد، علاوه بر جوانسازی، برای درمان لکه، آکنه، جوش و بعضی از بیماری‌های پوستی نیز استفاده می‌شود. در این روش، لایه‌های روی پوست برداشته می‌شوند و پوست جدیدی تولید می‌شود.

میکرونیدلینگ چیست؟

همانطور که گفته شد، میکرونیدلینگ یکی از روش‌های بهبود و تقویت وضعیت کلی پوست می‌باشد. این روش هم ممکن است با استفاده از دستگاه‌های مخصوص انجام پذیرد و هم به صورت دستی. در روش دوم، از ابزاری تحت عنوان درمارولر استفاده می‌شود. این ابزار از سوزن‌های بسیار کوچکی از جنس تیتانیوم و تعدادی غلتک تشکیل شده است که برای ایجاد حفره در لایه های پوستی از آن استفاده می‌شود.

علاوه بر آن، با استفاده از دستگاه‌های مخصوصی می‌توان فرایند میکرونیدلینگ را انجام داد. این روش دارای دقت بسیار بالایی در ایجاد منافذ، نسبت به روش دستی دارد. با توجه به اینکه می‌توان سرعت حرکت سوزن ها را کنترل کرد، لذا تعداد بیشتری منافذ قابل ایجاد شدن می‌باشد. پس از اینکه سوراخ‌ها در روی پوست ایجاد شد، مواد مورد نظر از طریق این منافذ وارد پوست می‌شوند و عملیات بازسازی انجام می‌شود.

این مواد معمولا شامل هیالورونیک (Hyaluronic)، ویتامین C و غیره می‌باشند. به طور کلی از موادی معمولا استفاده می‌شود که می‌تواند فرایند کلاژن سازی را تسریع بخشد.

مزایای میکرونیدلینگ

  • تحریک پوست به جوانسازی و کلاژن سازی.
  • قابلیت ترمیم پوست برای از بین بردن جای زخم و جوش.
  • روشن کننده و سفید کننده پوست با توجه به مواد داخل سرم ها.
  • مناسب برای هر نوع پوستی و هر نوع تناژ رنگ پوستی.

فواید میکرونیدلینگ

مراقبت های قبل از میکرونیدلینگ

برای اینکه بتوانید نتیجه مثبتی از انجام میکرونیدلینک انتظار داشته باشید، باید توصیه هایی قبل از انجام رعایت کنید که شامل موارد زیر می باشد:

پاکسازی عمیق و کامل پوست

در این روش درمانی از ئیتامنی ها و سرم های خاصی استفاده می شود. برای اینکه این مواد بهتر به پوستتان جذب شود نیازمند این است که پوستتان تمیز باشد.

اجتناب از مواد لایه بردار

زمانی که میکرونیدلینگ انجام میدهید، پوستتان بسیار حساس تر خواهد شد. سعی کنید مصرف لایه بردارهای تا تا ۳ هفته قبل از انجام میکرونیدلینگ قطع نمایید تا حساسیت پوست کاهش یابد.

مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ

  • عدم استفاده از داروهایی که ضد التهاب هستند. مانند پروفن. این داروها اجازه نمی دهند روند بهبود پوست به خوبی و طبیعی سپری شود.
  • مصرف میوه ها و مواد غذایی که خاصیت ترمیم کنندگی پوست دارند. مانند آناناس. مصرف این مواد التهاب و جای زخم ناشی از سوزن های میکرونیدلینگ را تسریع می بخشند.
  • قطع کردن فعالیت های ورزشی یا فیزیکی که موجب تعرق پوست می شود.
  • در معرض آفتاب مستقیم قرار نگیرید و حتما از کرم های ضد آفتاب حاوی زینک استفاده کنید.

کاربردهای میکرونیدلینگ چیست؟

از جمله فواید و کاربردهای میکرونیدلینگ در جوانسازی و درمان مشکلات پوستی عبارت است از:

  • هزینه این عمل در مقایسه با استفاده کردن از لیزر بسیار پایین تر می‌باشد. همچنین، آسیب‌های حرارتی لیزر درمانی را نیز ندارد.
  • مانند تمامی روش‌های جوانسازی پوست، افزایش کلاژن سازی که تسریع خون رسانی را در پوست به همراه دارد.
  • در مقایسه با لیزر، این روش می‌تواند در نواحی حساسی مانند اطراف چشم، بینی، لب، مورد استفاده قرار گیرد.
  • مناسب برای انواع تیپ های مختلف پوستی.
  • به دلیل اینکه جنس سوزن های آن از تیتانیوم است، هنگام اعمال آن‌ها بر روی پوست، هیچگونه حرارتی ایجاد نمی‌شود.
  • مناسب برای از بین بردن ترک‌های ناشی از حاملگی و چاقی.

پیشنهاد مطالعه: رفع چین و چروک پوست بدون جراحی و تزریق با هایفوتراپی

آیا میکرونیدلینگ دارای عوارض است؟

به دلیل اینکه این عمل غیرتهاجمی است، بنابراین دارای عوارض جدی نمی‌باشد. اما به طور کلی، تمامی عمل‌های غیر تهاجمی زیبایی، ممکن است دارای عوارض زیر باشند. البته ناگفته نماند که این موارد پس از گذشت چند روز از بین می‌روند.

  • بوجود آمدن ورم و یا التهاب بر روی قسمت مورد نظر.
  • ایجاد حساسیت‌های پوستی.
  • تیره شدن پوست. البته این مورد به میزان فشاری است که بر روی پوست اعمال می‌شود. اگر پزشکی باتجربه این کار را انجام دهد، این مشکل بوجود نخواهد آمد.

مراحل میکرونیدلینگ

هزینه میکرونیدلینگ چقدر است؟

هزینه میکرونیدلینگ می‌تواند براساس تعداد جلسات، نوع بیماری و همچنین نوع پوست فرد متفاوت باشد. قیمت این روش مراقبت از پوست همچنین به کلینیکی به آن مراجعه می کنید، میزان تخصص و تجربه پزشک، تجهیزات کلینیک و این چنین موارد نیز بستگی دارد. البته هزینه این عمل در مقایسه با سایر عمل های جوانسازی، کمتر می ‌باشد.

تفاوت میکرونیدلینگ با لیزر آر اف فرکشنال

میکرونیدلینگ و لیزر آر اف فرکشنال هر دو روش هایی برای جوانسازی پوست محسوب می شوند با این تفاوت که میکرونیدلینگ یک روش غیر تهاجمی با دوره نقاهت و ریکاوری کوتاه است و روش لیزر آر اف فرکشنال روشی تهاجمی محسوب می شود. نقاهت و ریکاوری در لیزر آر اف فرشکنال ۷ تا ۱۰ روز است که شخص بعد از انجام باید در منزل بماند. یکی دیگر از تفاوت های مهم بین این دو روش، مدت ماندگاری آثار و نتایج آن است.

در لیزر، لایه سطحی پوست مورد توجه قرار می گرد و در میکرونیدلینگ هدف لایه های زیرین پوست است و با سوزن های تیتانیوم مواد را داخل پوست قرا میدهند. در این درمان، جریان خون سریع تر می شود، دوره نقاعت کوتاه تر و نتیجه را زودتر مشاهده خواهید کرد.

جمع بندی

با توجه به موارد گفته شده در ارتباط با این روش پاکسازی و جوان سازی پوست در این مقاله از ویکی درمان ، بهتر است ابتدا با پزشک مربوطه در مورد تعداد جلسات، مراقبت‌های قبل از عمل و داروها، صحبت کنید. همچنین پس از انجام این فرایند، پزشک مربوطه، مواردی را تحت عنوان مراقبت‌های بعد از عمل به شما می‌گوید که برای ریکاوری سریعتر باید به طور دقیق انجام شوند.

سوالات متداول در رابطه با میکرونیدلینگ

روند درمان با میکرونیدلینگ چگونه است؟

درمان ابتدا با تمیز کردن صورت و بی حسی موضعی با استفاده از کرم، انجام می‌شود. پس از بی حس شدن صورت، پزشک از سرم ترمیم پوست برای صورت شما استفاده می‌کند. در مرحله بعد، یک قلم میکرونیدلینگ روی پوست شمابه سمت بالا و پایین کشیده می‌شود. بعد از انجام کار، دوباره یک از یک لایه دیگر سرم روی پوست، استفاده می‌شود. این فرایند روشی است که برای جلوگیری از پیری پوست، از جانب متخصصان بسیار توصیه می‌شود.

هرچند وقت یک بار باید میکرونیدلینگ انجام دهیم؟

تعداد دفعات انجام آن کاملا بستگی به پوست شما دارد. اگر پوست شما مشکلات زیادی دارد باید فاصله زمانی بین جلسات کوتاه‌تر باشد. اما اگر پوست خوبی دارید و مراقبت های پوستی را به موقع انجام می‌دهید، هر سه تا شش ماه یک بار آن را تکرار کنید. به طور کلی بهتر است سالی یک بار برای انجام این روش اقدام کنید. برای گرفتن مطلوب ترین نتیجه در نواحی دیگر بدن، باید چهار تا شش جلسه میکرونیدلینگ را تکرار کنید.

چطور یک مرکز قابل اعتماد برای انجام میکرونیدلینگ پیدا کنیم؟

در ابتدا باید مطمئن شوید که این مرکز مجوز های لازم را برای انجام این کار را دارد. نکته بعدی که باید به آن توجه کنید، استریل کردن ابزار میکرونیدلینگ است. بنابراین قبل از انجام میکرو نیدلینگ به اندازه کافی تحقیق کنید و این نکات را مدنظر قرار دهید.

آیا این روش به پوست آسیب می‌رساند؟

در بدترین حالت ممکن است چند زخم سوراخ دار کوچک روی پوستتان به جود بیاد که بعد از چند روز محو می‌شود.

۱.۵/۵ - (۲ امتیاز)

نوشته های مشابه

۳ دیدگاه

  1. سلام ، وقتتون بخیر من میکرونیدلینگ انجام دادم و دکترم گفتن تا سه روز نباید آب به پوستم بخوره و کرم زینک اکساید برای سه رو نوشتن ، بعد از سه روزمیتونم صورتمو بشورم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *