فواید و عوارض حنا هندی برای موی سر

آیا با حنا هندی آشنایی دارید؟؟ در این مقاله می‌خواهیم درباره حنا هندی، فواید و عوارض حنا هندی صحبت کنیم. با ما در ویکی درمان همراه باشید. یکی از پرطرفدارترین گیاهان در مناطق خاورمیانه حنا است که مصرف آن بیشتر برای تقویت مو است. حنا هندی به دلیل رنگ دهی بالایی که دارد و مدت زمان بیشتری هم طول می‌کشد پاک شود، در تاتو موقت استفاده می‌شود. 

بررسی فواید حنا

در این مطالب می‌خواهیم به فواید و عوارض حنا هندی بپردازیم. از مهم ترین مزایا حنا هندی تقویت ناخن‌ها، رشد مو، کاهش التهاب بدن و… می‌باشد که به برخی از آنها می‌پردازیم:

  • کمک به بهبود زخم: یکی از قابل توجه ترین مزایا حنا هندی، ترمیم زخم است. حنا می‌تواند از پوست در برابر عفونت‌ها جلوگیری کند. حنا هندی به دلیل داشتن خاصیت خنک کنندگی می‌تواند حرارت بدن را از بین ببرد.
  • کاهش سردرد: برای کاهش سر درد می‌توان از حنا هندی استفاده کرد. زیرا حنا هندی باعث کاهش فشار می‌شود و در نهایت به ایجاد جریان خون در مویرگ‌ها کمک می‌کند.
  • تقویت مو: حنا هندی باعث ایجاد استحکام در مو شده. از حنا هندی برای جلوگیری از شکنندگی مو و افزایش درخشندگی مو می‌شود.
  • تنظیم PH : حنا هندی با تنظیم PH باعث کاهش شوره سر و خارش کف سر می‌شود.

ماسک‌های مورد استفاده با حنا هندی:

  • ماسک حنا هندی و روغن نارگیل: این ماسک برای رشد سریع مو استفاده می‌شود.
  • مواد لازم: نصف فنجان حنا هندی، نصف فنجان آب گرم، روغن نارگیل
  • طرز استفاده: تمام مواد را باهم مخلوط کرده سپس به موهای خود بزنید و پس از یک ساعت بشویید
  • ماسک حنا هندی و تخم مرغ: این ماسک بر درخشندگی مو تاثیر دارد.
  • مواد لازم: یک عدد تخم مرغ، یک فنجان حنا، یک فنجان آب گرم، نصف فنجان آبلیمو، روغن نارگیل
  • طرز استفاده: ابتدا آب و حنا و آبلیمو را با هم مخلوط کنید پس از یک ساعت تخم مرغ و روغن نارگیل را ریخته و مخلوط کنید به موهای خود بمالید و پس از ۲ ساعت با آب ولرم بشویید.

عوارض حنا در بارداری

فواید حنا هندی برای مو مشکی

بهتر است موهای سفید را مشکی کرده، همچنین به دلیل داشتن پروتئین‌های بسیار زیاد این حنا باعث رشد کردن و تحریک موها می‌شود. حنا باعث تقویت فولیکول مو شده همچنین، باید بدانید حنا باعث جلوگیری از ریزش مو شود، حنا برای درمان و پیشگیری از موخوره بسیار مفید است. حنا هندی مشکی نیز باعث درخشان شدن مو می‌شود و از سفید شدن زودرس موها جلوگیری می‌کند.

مطلب پیشنهادی: بهترین لایه بردار پوست

عوارض حنا هندی در دوران بارداری

زیبایی و زیبا ماندن یکی از دغدغه‌های مهم همه زنان است. تغییرات در دوران بارداری ممکن است به وجود آید که این افراد تصمیم بگیرند که تغییری در چهره خود به وجود بیاورند. درباره عوارض حنا هندی در دوران بارداری باید به این نکته توجه کرد که برای چه کاری می‌خواهند از حنا هندی استفاده کنند. 

با توجه به اینکه حنا هندی حاوی رنگی به نام پارافنیلن دی آمین است استفاده حنا در دوران بارداری مجاز نیست. زیرا این حنا می‌تواند باعث التهاب و حساسیت پوست شود. یکی دیگر از عوارض حنا هندی می‌تواند باعث عوارضی مانند درد را به وجود آورد. 

همیشه قبل از استفاده از حنا یا هر نوع رنگ موی دیگر نوشته روی بسته را بخوانید تا از محتویات درون آن مطلع شوید. حتما مطمئن شوید که حنا طبیعی است. به ویژه اگر برای رنگ کردن پوست استفاده می‌کنید. به طور کلی استفاده از حنا در دوران بارداری خطری ندارد. توجه کنید خوردن جوشانده و دمنوش حنا ممکن است در دوران بارداری خطرناک باشد. 

بعضی از زنان معتقدند که برای رنگ دهی بهتر حنا بهتر است دمای محیط افزایش پیدا کند. اما ممکن است گرمای زیاد محیط برای مادر و جنین خطرناک باشد. بنابراین بهتر است از حنا در حمام استفاده نکنید. اگر شکم شما بزرگ شده و دچار سرگیجه و تنگی نفس شده اید بهتر است از کسی بخواهید تا در گذاشتن حنا به شما کمک کند. هرگز محیط را گرم نکنید زیرا باعث سرگیجه و بالارفتن فشار خون در افراد باردار می‌شود.

عوارض حنا برای پوست

عوارض حنا هندی برای ابرو

اصلی ترین عوارض حنا هندی  این است که کشیدن ابرو با آن دشوار است، و اگر خوب نتوانید ابروها را با حنا بکشید ابروها بسیار درهم و کثیف به نظر می‌رسد. همچنین حنا می‌تواند در نقاط دیگر پوست لکه ایجاد کند که پاک شدن آن بسیار سخت است که حتی ممکن است یک هفته پاک شدن آن طول بکشد. 

یکی دیگر از ایراداتی که می‌توان از حنا هندی گرفت این است که حنا روی انواع موها یکسان عمل نمی‌کند. مثلا ابروهایی که تیره و ضخیم هستند وقتی با حنا پر می‌شود ابروها رنگ خاصی نمی‌گیرد و فقط پوست رنگ می‌گیرد. و همچنین حنا به دلیل خاصیت مخدر بودن باعث ایجاد سردرد و مسمومیت می‌شود. همچنین می‌تواند باعث ایجاد حساسیت در صورت تماس با مژه ابرو و چشم‌ها شود. مطلب پیشنهادی: شادابی پوست

کلام آخر

حنا به عنوان یک ماده آرایشی در کشور های مختلف استفاده می شده . حنا نیز می‌تواند گزینه خوبی برای رنگ کردن موها و ابروها باشد. حنا هندی از طریق تقویت فولیکول مو می‌شود. در واقع حنا هندی هیچگونه ضرری ندارد اما به دلیل حناهای تقلبی که در بازار موجود است، اما یکی از عوارض حنا هندی به دلیل وجود پارافنیلین دی آمین باعث التهاب پوست می‌شود و حساسیت در فرد ایجاد می‌کند و دچار خارش و سوزش می‌شود. در این مقاله سعی کردیم از فواید و عوارض حنا هندی صحبت کنیم.

سوالات متداول

چه مدت زمان طول می‌کشد تا حنا بر روی پوست خشک شود؟

هر چه مدت زمان باقی ماندن حنا روی پوست بیشتر باشد نقش پررنگ تر و ماندگاری آن بیشتر می‌شود. بنابراین، بهتر است ۲۰ الی ۳۰ دقیقه برای خشک شدن کامل حنا صبر کنید.

آیا حنا هندی باعث ایجاد حساسیت‌های پوستی می‌شود؟

بعضی افراد که به بیماری‌های پوستی مبتلا هستند ممکن است با استفاده از حنا دچار سوزش و خارش پوست شوند. در صورت بروز علائم پیشنهاد می‌شود از این محصول استفاده نکنید.

۳.۶/۵ - (۱۳ امتیاز)

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.