همه چیز در رابطه ‌با جراحی پروتز گونه

جراحی پروتز گونه به چه عملی گفته می‌شود

جراحی پروتز گونه یکی از پرطرف‌دارترین عمل‌های زیبایی است. کاشت گونه که بعضاً به آن بزرگ شدن گونه نیز گفته می‌شود، برای تقویت استخوان گونه یا پر شدن گونه‌ها قرار داده می‌شود. مانند سایر روش‌های جراحی پلاستیک، پروتز گونه می‌تواند چهره شما را جوان‌تر نشان دهد یا تعادل ویژگی‌های صورت را ایجاد کند و باعث جذابیت بیشتر شما شود.

عمل‌های زیباسازی گونه معمولاً به‌صورت تزریق ژل، پروتز، تزریق فیلر و چربی انجام می‌شوند. در این بخش ما قصد داریم جراحی پروتز گونه را مورد بحث و گفتگو قرار دهیم. 

جراحی پروتز گونه از سال ۱۹۵۶ مورد استفاده قرار گرفته است و سابقه ایمنی آن به اثبات رسیده است. جراحان زیبایی هم‌اکنون در بیشتر کشورهای جهان، از جمله ایران این‌گونه عمل زیبایی را انجام می‌دهند و طرف‌دارهای زیادی دارد. هدف از انجام جراحی پروتز گونه، افزایش حجم یا بلند شدن گونه است. برخی از افراد با ازدست‌دادن حجم و یا حتی افتادگی گونه‌هایشان همراه با افزایش سن اذیت می‌شوند. این عمل یک عمل زیبایی است.

انواع روش‌های کاشت گونه

بسته به روش جراحی که توسط جراح استفاده می‌شود، عمل جراحی پروتز گونه برای برجستگی به استخوان گونه، پر شدن گونه‌های توخالی و همچنین ایجاد تفاوت‌های ظریف و چشمگیر در خطوط صورت انجام می‌شود. مواد مورد انواع روش‌های مورد استفاده در این عمل عبارت‌اند از:

  • کاشت به روش پروتز
  • پرکننده‌های تزریقی (تزریق ژل و چربی)
  • کاشت گونه به روش جراحی استخوان

کاشت گونه به روش پروتز 

در عمل جراحی پروتز گونه از بافت‌های سخت استفاده می‌شود. در این عمل توسط پزشک متخصص از ناحیه لپ‌ها یا از طریق دهان برش‌هایی ایجاد می‌کند و از آن طریق آن را وارد گونه‌ها می‌کنند. در این نوع عمل فرد مورد معالجه بیهوش می‌شود. 

پروتزهای مورد استفاده در این روش از بافت‌های سخت هستند. شکل و اندازه آن‌ها نیز بسته به‌اندازه صورت فرد و یا تشخیص پزشک متفاوت خواهد بود. یا حتی ممکن است بسته به نوع جراحی و شکلی که فرد بخواهد، اندازه آن‌ها متفاوت باشد. 

جراحی پروتز گونه

انواع پروتز گونه

جراحی پروتز گونه ممکن است خود در گونه‌های متفاوتی وجود داشته باشد، بسته به درخواست فرد متقاضی این عمل می‌تواند متفاوت باشد و یا شکل و استایل خروجی آن متفاوت باشد. اما به‌صورت کلی سه نوع پروتز برای گونه‌ها وجود دارد.

  • گونه‌ای: در این روش پروتز در خود گونه‌ها قرار می‌گیرد. کل و استایل کلی گونه را تغیر می‌دهد و آن را برجسته می‌کند.
  • زیرگونه‌ای: این روش بیشتر برای جلوگیری از افتادگی گونه‌ها استفاده می‌شود. با این عمل گونه‌ها پرتر هم می‌شوند.
  • ترکیبی: این روش ترکیبی از جراحی استخوان گونه و پروتز است. شکل کلی صورت و گونه‌ها را به‌کلی تغیر می‌دهد.

طبق توصیه‌های پزشک متخصص، ممکن است هر کدام از روش‌های ذکر شده مناسب باشند. پس اگر می‌خواهید بدانید کدام‌یک از روش‌های بالا برای شما بهتر است، حتماً از یک متخصص جراحی پلاستیک مشاوره بگیرید. 

مراحل انجام جراحی پروتز گونه

انجام جراحی پروتز گونه طی یک فرایند انجام می‌گیرد. در این بخش قصد داریم نحوه انجام پروتز گونه را قدم‌به‌قدم برای شما تشریح کنیم.

مرحله ۱ – بیهوشی

اولین مرحله از جراحی پروتز گونه بیهوشی است. داروها برای راحتی شما در طی روش جراحی تجویز می‌شوند. این گزینه‌ها شامل بی‌حسی موضعی، آرام‌بخشی وریدی و بیهوشی عمومی است. پزشک شما بهترین انتخاب را به شما توصیه می‌کند.

مرحله ۲ – برش

پروتز گونه نیاز به برش‌های مختلف بر اساس تکنیک استفاده شده دارد. اگر از انتقال چربی برای تقویت گونه‌های شما استفاده شود، به احتمال زیاد برش کوچکی در نزدیکی ناحیه چربی برداشت شده و برش‌های کوچکی در کنار گونه‌های خود خواهید داشت. طول این برش‌ها معمولاً فقط چند میلی‌متر است.

اگر از کاشت گونه‌های مصنوعی استفاده می‌شود، برش بر اساس روش ترجیحی جراح شما است. برخی از جراحان پلاستیک از طریق برشی در داخل دهان کاشت گونه را انجام می‌دهند، درحالی‌که سایر جراحان پلاستیک این عمل را از طریق یک برش زیر پلک شما انجام می‌دهند. در عمل جراحی پروتز گونه بیشتر از برش لپ‌ها استفاده می‌کنند و پروتز ها را روی استخوان گونه قرار می‌دهند. 

مرحله ۳ – بستن برش‌ها

در این مرحله از جراحی پروتز گونه، با بخیه‌ها، چسب‌ها یا نوارهای پوستی برش‌های پوست را می‌بندند. ممکن است علاوه بر این از پیچ‌های ثابت برای نگهداری آن‌ها استفاده شود

مرحله ۴ – نتایج را مشاهده کنید

پروتز گونه شما گونه‌هایی پرتر و احتمالاً نرم‌تر ایجاد می‌کند. برخی از بیماران متوجه می‌شوند که گونه‌هایشان حتی می‌تواند بلند شده به نظر برسد. نتایج کاشت گونه‌های مصنوعی دائمی هستند، درحالی‌که نتایج حاصل از انتقال چربی ممکن است چند سال طول بکشد.

خطرات پروتز گونه

ایجاد زخم با جراحی پروتز گونه خیلی کم است زیرا برش‌ها در داخل دهان یا پلک پایین ایجاد می‌شوند. اگر شما در حال انجام این روش همراه با لیفت صورت، جراحی زیبایی بینی لیفت ابرو یا لیفت چشم هستید، ممکن است جراح پلاستیک شما از همان برش‌ها برای اقدامات استفاده کند.

شما همچنین می‌توانید با استفاده از چربی‌های بدن خود یا یک پرکننده تزریقی جراحی پروتز گونه را انجام دهید. جراحی یک عمل سرپایی است. برای اطمینان از راحتی و بی‌حسی موضعی به شما تزریق می‌شود. پس زیاد احساس درد نخواهید کرد.

جراحی پروتز گونه

بهبودی از عمل جراحی پروتز گونه

بعد از جراحی، تورم و کبودی خفیف ایجاد می‌شود. به‌احتمال زیاد جراح پلاستیک برای چند روز پس از جراحی دارو‌های مسکن درد را برای شما تجویز می‌کند. همچنین احتمالاً لازم است برخی فعالیت‌ها را برای چند هفته محدود کنید. معمولاً می‌توانید طی یک هفته به کار و سایر فعالیت‌های عادی خود برگردید.

هزینه پروتز گونه 

هزینه جراحی پروتز گونه بستگی به فاکتورهای زیادی دارد. بسته به نوع عمل جراحی که شما انجام می‌دهید، هزینه‌ها ممکن است برای شما متفاوت باشد. همچنین ممکن است هزینه‌ها بسته به کلینیک و یا دستمزد پزشک شما کاملاً متفاوت باشد.  همچنین یکی دیگر از فاکتورهایی که برای استعلام قیمت جراحی پروتز باید مدنظر داشته باشید، حجم پروتز و برش‌هایی است که برای جراحی شما لازم است.

سوالات متداول در مورد جراحی پروتز گونه

عوارض جراحی پروتز گونه چیست؟

مواد پروتز از جنس خود بدن نیست، پس امکان نشان دادن حساسیت بدن به آن وجود دارد. در جراحی پروتز گونه مقداری از عضله گونه برداشته می شود که امکان دارد پس از عمل صورت به ضعف عضله صورت منجر شود.

هزینه جراحی پروتز گونه چقدر است؟

این جراحی مشمول بیمه درمانی نمی شود و باید تمام هزینه آن پرداخت شود. هزینه جراحی پروتز گونه شامل هزینه بیمارستان، هزینه بیهوشی و اتاق عمل، هزینه آزمایشات ، هزینه پروتز و داروهای تجویز شده است.

انواع پروتز صورت کدام اند؟

پروتز مالار(گونه ای) - پروتز ترکیبی

ماندگاری پروتز صورت چقدر است؟

پروتز صورت از جنس سیلیکون است و تا زمانی که بخواهید در جایش ماندگار می ماند و فقط در صورت ترکیدن آن‌ها از بین می رود.

به این مقاله امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.