کاشت گونه چگونه است؟

۰
(۰)

امروزه کاشت گونه جزو رایج ترین عمل های زیبایی است که طرفداران خاصی پیدا کرده است. این عمل برای زیباتر دیده شدن صورت و جذابیت بیشتر گونه‌ها انجام می‌شود. در مورد این عمل زیبایی بیشتر بدانیم

عمل کاشت گونه

امروزه جوانان بسیاری برای کاشت گونه به مطب پزشکان مراجعه کرده و برای تزریق ژل یا سایر روش‌ها از او راهنمایی می‌خواهند. البته افراد مسن‌تر نیز استقبال جالبی از این طرح داشته و سعی دارند زیبایی خود را حفظ و خود را جوان‌تر نشان دهند. در این قسمت به بررسی جزییات این عمل زیبایی می‌پردازیم. به کاشت گونه، پروتز گونه نیز گفته می‌شود.

وجود زیبایی در سه‌نقطه بینی و چانه و گونه می‌تواند به چهره افراد جذابیت بیشتری ببخشد. به همین دلیل با رفع ایراد ظاهری این عناصر مهم، به‌تناسب بیشتر چهره خود کمک می‌کنیم. کاشت گونه نیز یکی از رایج‌ترین راه‌ها برای افرادی است که به حفظ سلامتی خود اندیشیده و یا از مشکلات ژنتیکی رنج می‌برند.

کاشت گونه

راه‌های کاشت گونه

راه‌های مختلفی برای کاشت گونه وجود دارد که به تصمیم پزشک و با توجه به حالت چهره‌ی فرد و سلامتی جسمانی او از روش خاصی استفاده می‌شود. در این قسمت برخی از رایج‌ترین روش‌ها را ذکر کرده‌ایم:

کاشت گونه با تزریق چربی:

خیلی از جراحان از این روش به‌عنوان بهترین روش کاشت گونه یاد می‌کنند. برای تزریق چربی از بافت خود بدن استفاده می‌شود بنابراین میزان قرینه‌سازی و موفقیت عالی‌تری نسبت به سایر روش‌ها دارد. برای تکمیل درمان و چکاپ نهایی اثربخشی این روش بین چند هفته تا چند ماه باید صبر کنید. وجود عوارض کم این روش باعث محبوبیت آن شده است؛ زیرا بدن به آن واکنش تهاجمی کمتری نشان داده و مطابقت بیشتری می‌یابد.

کاشت گونه با قرار دادن پروتز:

این روش نیز امروزه میان بسیاری از افراد رایج شده است. این بافت استخوان مانند از جنسی سخت اما انعطاف‌پذیر تشکیل‌شده است. انواع مختلف پروتزها برای تناسب چهره فرد امتحان می‌شوند. تا بهترین پروتز با توجه به‌تناسب اندام‌های چهره هماهنگ شود. این عمل از طریق برشی در دهان صورت می‌گیرد. فرد بی‌هوش است و سپس پزشک با ایجاد برش در دهان، پروتز را به داخل گونه‌ها وارد می‌کند. توجه به دانش و تجربه فردی ماهر تا حدود زیادی می‌تواند ریسک این جراحی را کمتر کند.

کاشت گونه به روش تزریق فیلر:

همان‌طور که از اسمش پیداست، تزریق فیلر به حجیم سازی گونه با تزریق ماده یا به‌عنوان فیلر می‌پردازد. وجود چین‌وچروک‌های مختلف در چهره باوجوداین عمل جراحی کامل برطرف خواهد شد. طبق گفته پزشکان و اسناد تجربی، این روش نسبت به سایر روش‌های دارای ماندگاری بیشتری است. البته به این دلیل که مایع موجود در فیلر ماهیت مایع دارد، امکان تناسب و قرینه‌سازی آن تا حدودی دشوار است. این بافت نرم شاید به‌مرورزمان باعث افتادگی و شل شدگی پوست شود.

کاشت گونه به روش جراحی استخوان گونه:

این روش از تخصصی‌ترین روش‌های جراحی است که فقط برای افرادی که دارای شکستگی گونه هستند انجام می‌شود؛ زیرا فرورفتگی‌های گونه که در اثر برخورد با اشیا یا تصادف ایجادشده‌اند، راه درمانی به‌جز این روش ندارند. در صورت شکستگی یا دررفتگی، پزشک متخصص با برشی که در دهان می‌زند، استخوان گونه را جدا کرده و در جای مناسب خود قرار می‌دهد؛ بنابراین ماهیت این عمل برای روش‌های درمانی است. مثلاً افرادی که فک عقب یا جلودارند می‌توانند از این روش بهره بگیرند.

پزشک شما بهترین مشاور شما برای انتخاب روش جراحی و کاشت گونه است؛ بنابراین کافی است شرح وضعیت خود و امکان بیماری‌های قبلی ریوی ارثی را به پزشک توضیح دهید. تا با دید بازتری برای انتخاب روش کاشت گونه اقدام کند. وجود این جلسات مشاوره باعث کاشت گونه‌ای متناسب با چهره شما خواهد شد.

چه کسانی کاشت گونه انجام می‌دهند

افراد مختلفی برای انجام این عمل زیبایی پا به مطب پزشکان می‌گزارند که به دلایل مختلف خواستار زیباتر شدن هستند. البته گاهی اوقات نیز به دلیل مشکلات صورت افراد مجبور به کاشت گونه می‌شوند که از نظر پزشکی مورد مطلوب است؛ اما چه قشری به دنبال کاشت گونه هستند؟ افراد علاقه‌مند به کاشت گونه به دودسته تقسیم می‌شوند:

راه های کاشت گونه

  • بانوان جوان که سعی در زیباتر نشان دادن رخسار خود دارند. این بانوان برای برجسته کردن گونه با توجه به فرم صورت به مطب پزشک مراجعه می‌کنند. سپس با توجه به نظر پزشک، با تناسب با سایر اجزای صورت این عمل زیبایی را انجام می‌دهند.
  • بانوان مسن‌تر نیز برای حفظ زیبایی بیشتر خود این عمل زیبایی را انجام می‌دهند. ملکه‌های زیباروی قدیم که امروزه نیز از ابهت و زیبایی‌شان کم نشده است. البته وجود عوارض احتمالی کاشت گونه برای این گروه از فاراد تا حدودی بیشتر است؛ که با مراجعه به پزشکی مطمئن و کار بلد، حل خواهد شد.
  • افرادی که از دررفتگی یا شکستگی استخوان گونه رنج می‌برند. در این روش که معمولاً به خاطر برخورد با اشیا هست، ماهیت زیبایی عمل نادیده گرفته می‌شود؛ زیرا سلامت فرد و امکان ادامه زندگی به سبکی سالم بسیار مهم‌تر است؛ بنابراین پزشک با تصمیم‌گیری در مورد تناسب صورت آن‌ها و روش انجام عمل، از این روش برای کاشت گونه استفاده می‌کند.

عوارض احتمالی کاشت گونه

در هرگونه عمل جراحی یا زیبایی معمولاً عوارضی وجود دارد که در کوتاه‌مدت حل می‌شود. در صورت تداوم این نشانه‌ها کافی است با پزشک معالج خود مشورت کرده و از او راهنمایی بخواهید. در این قسمت شایع‌ترین عوارض کاشت گونه را باهم مرور خواهیم کرد:

  • وجود دردهای موضعی پس از جراحی و حتی تا چند ساعت بعد از جراحی طبیعی است. اگر شدت درد افزایش یافت حتماً با پزشک خود مشورت کنید.
  • این عمل تا حدودی باعث کبودی و ورم پوست می‌شود. وجود این نشانه‌ها تا چند روز و چند ساعت طبیعی است.
  • گاهی اوقات گونه کاشته شده جابجا می‌شود؛ که باید با مراجعه به پزشک برای رفع مشکل اقدام کرد.
  • وجود عفونت‌های مختلف نیز تا حدودی می‌تواند مشکل‌ساز باشد. اگر پزشک شما فردی مطمئن و حرفه‌ای بوده باشد نیازی به چنین نگرانی نیست؛ زیرا روز بعد از جراحی به پزشک خود مراجعه می‌کنید.

کلام آخر

کاشت گونه یکی از عمل‌های زیبایی و انتخابی است که امروزه بین بانوان جوان طرفداران زیادی پیدا کرده است. از سویی دیگر افرادی که دچار شکستگی یا افتادگی گونه هستند نیز به پزشک مراجعه می‌کنند. تنها نکته قابل‌توجه رعایت نکات بهداشتی بعد از عمل است که از عفونت‌های بعدی و خطرات دیگر نیز پیشگیری کند.

سوالات متداول

آیا کاشت گونه جای زخم بر جای میگذارد؟

فزایش گونه جای زخم ایجاد می کند . با این حال ، از آنجا که برش ها در داخل دهان ایجاد می شوند ، جای زخم قابل مشاهده نیست.

آیا کاشت گونه دائمی است؟

نتایج کاشت گونه های جامد دائمی هستند ، در حالی که نتایج حاصل از انتقال چربی ممکن است چندین سال طول بکشد.

چگونه بدانم از چه سایز کاشت گونه استفاده کنم؟

این هنر کاشت صورت است و تا حد زیادی به تجربه پزشکان بستگی دارد.بر اساس درخواست بیمار و تجربه زیبایی شناسی پزشک سایز کاشت مشخص میشود.

آیا ایمپلنت ها می توانند به اطراف حرکت کنند؟

ایمپلنت های گونه را با یک پیچ کوچک میکرو ثابت میکنند.این کار باعث جلوگیری از ایجاد عفونت واز دست رفتن استخوان در زیر کاشتمی شود.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

میانگین رای ۰ / ۵. تعداد رای: ۰

هنوز رای ثبت نشده است.

آمنه ابراهیمی

آمنه ابراهیمی هستم مترجم متون در زمینه سلامت پوست و مو و مسائل مربوط به زیبایی. حدود 5 سال در زمینه تولید محتوا به صورت تخصصی در زمینه پوست، مو و زیبایی مشغول به فعالیت هستم. جدیدترین روش های زیبایی و درمانی که در سراسر دنیا منتشر می شود را با علاقه دنبال میکنم. آنها را ترجمه میکنم و در قالب محتواهای متنی درمیآورم و در اختیار شما عزیزان قرار میدهم. ممنون میشم محتواهای بنده را مطالعه کنید و نظرات خودتون را در قالب کامنت با من به اشتراک بزارید.

نوشته های مشابه

۱۴ دیدگاه

  1. تزریق چربی بهتر از پروتزه ها پروتز خیلی مصنوعی و زشته جراحی سنگین و پر دردی هم هست خیلی وقته ندیدم کسی پروتز بذاره اکثرا ژل میزنن یا چربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *